Viharsarki Kattintós

Kedves, Göncz Árpádot gyalázó ismerősöm!

2015. október 08. 11:39 - Hácsé77

Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi politikus? Ugyan, hol? Te nemcsak szellemi nagyság, hanem vagány is vagy, ki mered mondani, írni, posztolni. Mennyit bántottak téged a zsidók, a négerek és a Venezuelában élő őslakosok. Te szegény, mit voltál képes elviselni, hiszen küzdöttél volna te keményen, ha nem jöttek volna a menekültek, a munkanélküli hidegburkolók és a fröccsöntő kisiparosok. Mind-mind ellened esküdött fel. És persze Göncz Árpád is, ki más, naná.

Vagányság kiállni egy ember halála után, és nagyvonalúan meggyalázni az emlékét. Nemes emberi értékekre vall egy elhunyt emberről fröcsögni. Illik ilyet tenni, benne van az etikettben, amit te jól ismersz. Bátorságról tesz ez tanúbizonyságot. Le kell győznöd Göncz Árpádot, lehetőleg a fészbúkon, és leginkább úgy, hogy ő már nem tud reagálni. Ne is! Ő csak húzza meg magát. Mennyit ártottak neked a zsidók, a kínaiak, a románok. Ó, te szegény. Ha ők nem lennének, még akár diplomád, nőd, kocsid is lehetne, kereshetnél pénzt, élhetnél boldogan. Göncz Árpád miatt tart itt ez az ország. Igazad van. És most végre ki is mered mondani, most vagy bátor, jókor, jó helyen. Hidd el, hogy Göncz Árpádnak is nagy szerepe van abban, hogy vasárnap után hétfő következik. Ha rajtad múlott volna, meg a hasonlóan intelligens barátaidon, akkor máris péntek jönne. Minden köcsög hétköznap helyett, igazatok van. Sokat rontott rajtad Göncz Árpád. Én a helyedben körüljárnám a dolgot, és kártérítést követelnék Gönczéktől. Vagy a liberálisoktól. Ha olyan nagy libsik, akkor tartsanak el téged, mert te bátor vagy. Te vagy a bátor. Igazad van, ki kell ezt egyenlítenie végre valakinek. Te, aki eredeti nyelven olvastad a Gyűrűk urát, jogos a felháborodásod, hogy egy ősellenség elferdítette a szöveget. Ő ne akarjon magyarra fordítani semmit. A magyar az te vagy, ő csak ne akarjon magyarítani. Lélegezz fel. Húzd ki magad, ünnepelj. Mert most beköszöntött egy szebb, új világ. Nem bánt már téged Göncz Árpád. Mit kellett elviselned, megértem, ha megviselt a dolog. De tényleg lélegezz fel bátran, mert nem fojtogat már téged többé Göncz Árpád. Boldogan élhetsz innentől, kapuk nyílnak meg előtted. Eddigi, sötét életedbe beköszöntött a fény magasztos uralkodása. Legyőzted Göncz Árpádot, neked sikerült! Egy ország köszöni neked. Posztolj, posztolj kérlek még valamit róla. Rántsd le Göncz Árpádról az újabb és újabb lepleket. Látod, milyen erős vagy? Megedzett téged Göncz Árpád kegyetlensége. Megerősödtél Göncz Árpád taposása alatt. Írd ki, írd csak ki nyugodtan újra és újra. És igen, azért még mélyen benned a tüske, mert ha nem lennének zsidók, bevándorlók, románok, grúzok és örmények, és ha nem állt volna utadba Göncz Árpád, te már régen sokkal többre vitted volna. Ez az igazság. Légy te az új köztársasági elnökünk, légy te a főnök, már rég kijárt volna neked.

81 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr187949656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brumm Brumi 2015.10.08. 15:26:36

"Göncz Árpád miatt tart itt ez az ország. "

Is. Bizony, vastagon benne van.
Ő is, egykori pártja is.

pollutio 2015.10.08. 15:36:00

Micsoda fröcsögő írás! Hidd el, nem minden nyomorodért Göncz Árpád a hibás! Nézz magadba, s szégyelld el magad!

erol 2015.10.08. 15:39:21

@Brumm Brumi: Hát igen, ha nem lett volna Göncz Árpád, már rég lekőröztük volna az USA-t. De sajnos itt volt, az élet nem habos torta.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.10.08. 15:46:02

Göncz Árpádot a jelentős többség tiszteli.
Azért tiszteli, mert korrekt baloldali és liberális politikus volt.
Ami ritkaság a ballibek körében, így megérdemli minen oldal tiszteletét.

A korrekt alatt, itt nem a függetlent kell érteni, mert az nem volt.
Hanem azt, hogy nem szállt be adok-kapok játszmákba, közérthetően és nyíltan vállalta véleményét.

Az más kérdés, hogy a posztoló mit tart kritikának és mire fel engedi meg magának ezt a tűrhetetlen pocskondiázó hangnemet a haláleset kapcsán.
Persze pocskondiázunk mi is, kommentelők, de nem egy halottat emelve magunk elé páncélnak tesszük ezt.

ördöngös pepecselés 2015.10.08. 15:52:28

@Ballib Cenzúra:

"Göncz Árpádot a jelentős többség tiszteli.
Azért tiszteli, mert korrekt baloldali és liberális politikus volt."

Azért ez marhára nem igaz.
Sem az hogy a többség tiszteli, sem az ,hogy korrekt volt. Van egy néhány 100 ezres kemény mag, akik most épp búcsúztaták blogokban, facebookon, fórumokon, azt ennyi. De a nagy többség nem foglalkozik vele, és nem is szerette.

Hácsé77 2015.10.08. 15:54:08

@Ballib Cenzúra: Szomorú, hogy nem érted az írás lényegét. Ilyet komolyan venni ilyen sorokkal? "Hidd el, hogy Göncz Árpádnak is nagy szerepe van abban, hogy vasárnap után hétfő következik. Ha rajtad múlott volna, meg a hasonlóan intelligens barátaidon, akkor máris péntek jönne. Minden köcsög hétköznap helyett, igazatok van."

Rahman Mudzsibur 2015.10.08. 15:54:51

Gyönge kis szösszenet volt hácsé77! Egyébként mindenért nem felel Árpi bácsi. Érted sem. Még apád sem, akinek nem folytál végig a lábán. Kár érte...

erol 2015.10.08. 15:54:56

@ördöngös pepecselés: A nagy többség senkit sem szeret.

Paczalpörkölt 2015.10.08. 15:57:24

A Gyűrűk ura fordításon kívül még egy remek cikk Göncz Árpád tollából:
valasz.hu/itthon/lelet-a-fiatal-goncz-arpad-irasa-1938-bol-115442

alfacharlybravo 2015.10.08. 16:00:38

Nem szeretek feleslegesen gépelni. A szocializmus idején szimpatikus műfordító volt az öreg, de mint államelnök és utána is mint liberális orákulum sok kárt okozott, én megutáltam. Összességében magyar ellenes kártékony személy volt, de ezt bízzuk az illetékesre, aki esetleg találkozik vele szólhatna vissza, hogy van.

apro_marosan_petergabor 2015.10.08. 16:03:11

Hát ez elég fárasztóra sikeredett.
Értelmetlen, mint oly sok libero böffentés.
GÁ-ot a helyén kell értékelni, ez viszont zavarja a liberókat.
GÁ sok kárt okozott a rendszerváltásnak (de voltak akik sokkal többet).
GÁ-ot, mindenki Árpi bácsiját 56-os társai kifütyülték - nem véletlenül - a börtönben a "Patkány" fedőnevet kapta, mint besúgó.
GÁ asszisztált az SZDSZ dolgaihoz, pufajkás Hornhoz is, míg az MDF kormányt(intézkedéseit) folyamatosan fúrta.
GÁ felvelete GKingát, aki igyekezett még több kárt okozni maszop színekben Magyarországnak, mint az apja,
hogy sikerült-e, ennek eldöntése hosszabb elemzést igényelne, talán nem.
GÁ besúgóságával Horn zsarolta Petőt, mikor erre szüksége volt.
Ezek tények, mint ahogy az is, hogy GÁ ragyogóan lefordította a Gyűrük urát.
A többi liberó böffentés.

erol 2015.10.08. 16:08:00

"Sok kárt okozott" böfögik néhányan, de mégis pontosan miféle kárt?

Szelid sunmalac 2015.10.08. 16:09:09

Fura milyen hamar felejtenek az emberek, vagy mennyien nem eltek kkor, amikor Apri bacsi koztarsasagi elnok volt. Akkor persze meg koztarsasag volt.
Ugyanugy partok voltak, szimpatizansok (figyelem: szimptazians, nem elvakult mindenkit gyulolo troll), mindenfele emberek. Arra viszont tisztn emlekszem, hogy o valoban a teljes magyar nemzetert dolgozott, partoktol fuggetelenul es mindnekit kepviselt, igen, az ellenzeket is, mert ok is magyarok voltak (akkor meg). Es igen, akkor a koztarsasagi elnok partokon felul (nem feltetlen kivul, de felul) allt. Az volt a szerepe, hogy osszefogja a nemzetet. Igen, AZT a magyar nemzetet, amit egyebkent egy NEMZETI kormanynak is meg kellene testesiteni.
Es ugy emlekszem, hogy ez neki sikerult is. Nem a mai embereke, de az akkoriake, meg a sok-sok csalodas, ferdites, ellensegeskedes elott. O volt az, aki barhol, barmikor, barki elott kepviselhette a magyarokat, legyen az Magyarorszagon, a papa elott, az USA-ban, akarhol.
Es barmennyire is nem tetszik most egyeseknek a gondolat, akkor bizony mind az ellenzek, mind a valasztok tobbsege szerette es elfogadta ot a magyar koztarsasag elnokenek.

Hácsé77 2015.10.08. 16:09:56

@erol: Az nem lényeg, most kell belerúgni, akár kommentben, akár cikk formájában. Akinek van gerince, az elhunytakat pocskondiáz.

Krisz11 2015.10.08. 16:14:35

Azthittem már megússzuk a Gönczös ballib cikk áradatot.

Göncz SZDSZ-es magyarellenes zsidó volt.
Gönczöt az 56-os hősök és utódaik kifülyüték.

Ennél többet nem kell róla tudni.

Szelid sunmalac 2015.10.08. 16:14:39

Meg egy gondolat a most boszen liberozoknak es bolsizoknak. Akar tetszik, akar nem, akkor az emberek ugyanugy demokratikusan, tobbseggel valasztottak meg mind az mszp-t, mind a liberokat, mind az mdf-et, mind az elso Orban kormanyt. Igen! Tessek elkepzelni, szavazas volt, es a tobbseg dontott. Es most tessek figyelni, ezeknek a szavazoknak a nagytobbsege UGYANAZ az ember, aki most fideszes, vagy jobbikos szavazo. Tudniillik azota nem cserelodott le Mo. teljes lakossaga. Bizony. A boszen fikazok akkor nem a Jobbikra es nem a Fideszre szavaztak, barmennyire el is akarjak felejteni.

Guilelmus 2015.10.08. 16:16:10

... egy bérenccel kevesebb... A fedőneve sem Donnie Brasco volt... :)

Szelid sunmalac 2015.10.08. 16:16:44

Ja, mellesleg arra is emlekszem, amikor Orban meg libsibb volt az SZDSZ-nel :)

erol 2015.10.08. 16:18:06

@Krisz11: Mi az pontosan, hogy magyarellenes? Mit tett "ellene"?
Ja, kurva nagy hősök lehettek a fütyülősök, nem valami FTC ultrák voltak?

borkori 2015.10.08. 16:18:20

@Hácsé77: Ez így nem jó. Ha viccet mondasz, tessék nevetni! Melyik szmájli jelenti az iróniát?

Hácsé77 2015.10.08. 16:24:57

@borkori: Legközelebb televerem szmájlival a cikkeket, kösz a jótanácsot :) :) :) :) :)

vNHM 2015.10.08. 16:28:06

Eszrevetted, hogy ugyanazt irtad le tobbszor is, csak mashogy, rokonertelmu szavakkal? Eleg szarul sikerult, de az a patkany nem is erdemel tobbet/jobbat!

borkori 2015.10.08. 16:34:05

@Hácsé77: Ennyi marhát! Azért kicsit elkeserítő, még ha mulattat is.

Proud Mary 2015.10.08. 16:48:51

@Hácsé77: röhej mennyire nem értik a posztod

Proud Mary 2015.10.08. 16:50:41

(nem érdekel Göncz Árpád)

BéLóg 2015.10.08. 16:55:00

Helló!
Csak azért hogy az ember tájékozódhasson, azt nem lehet tudni, KI és HOL esett neki oly borzalmasan Árpibácsinak, hogy te ennyire beindultál? Vagy ez csak valami "általános" válasz BÁRKINEK aki más véleményen van mint mondjuk te?

Én annyit mondok RIP aztán majd a történelemkönyvekben elolvassák az unokáim az akkor érvényes értékelést és ha megélem akkor én is.

De tényleg jó lenne tudni, KI az az ismerősöd aki Göncz Árpádot gyalázta?

BéLóg 2015.10.08. 16:57:39

OFF
(Ez jó, a kommentet látom de mégis azt írja a blogmotor, hiba történt, küldjem el újra. A blogmotor monnyonle!)
ON

alfacharlybravo 2015.10.08. 17:03:19

@erol: Böfögjük, hanem írjuk kedvesem, milyen kárt olyat mint a többi kártevő.

alfacharlybravo 2015.10.08. 17:05:26

@Szelid sunmalac: Erre jó a demokrácia nevű liberális média diktatúra.

Jolka40 2015.10.08. 17:16:02

Régen normálisabb kommentelők voltak, úgy emlékszem. Hol vannak most? Miért hallgatnak? Félnek? Vagy csak megcsömörlöttek? Hová vezet ez?

Mr. Neutron 2015.10.08. 17:30:34

Szeretnék valami radikálisat hozzátenni ehhez!

2015.10.08. 17:34:32

a kommentvilág már csak ilyen
név és arc nélkül lehet minden marhaságot írni
aki ezen besértődik, az olvasgasson mást
a gönczöt gyalázó gyáva kis faszkalapok, ha névvel, arccal kellene vállalniuk magukat, nem mernének ilyeneket írni

mismásológép 2015.10.08. 17:36:29

Csak szólnék, hogy a címbe nem kell vessző a kedves után.

Amúgy nem véletlenül volt, hogy néha 90% fölött volt a népszerűségi indexe.
Azaz még az ellenzék többsége is kedvelte, a nagyon hülyéket kivéve.

Más politikus meg se közelítette se akkor, se azóta. Orbán valahol a 30% környékén tart, Áder szintén.

s 2015.10.08. 17:38:39

@alfacharlybravo: Akkor neked a smittpali az embered, vagy az áder. Csak hát azok lószarok a süteményes tálcán, ha érted, hogyan gondolom.

s 2015.10.08. 17:44:10

@Szelid sunmalac: orbán erre megpróbál nem emlékezni. A kis geci. De a történelem könyveket nem sikerül majd kihipózni. sztálinnak is csak részben jött össze.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.10.08. 17:46:08

2018-ban hordozzátok körbe az országban a múmiáját és tuti hoz 2-300 plusz szavazatot a választáson, ami arra éppen elég lesz hogy valamelyik libsi zsidó párt bejusson 4 százalékkal :D

mismásológép 2015.10.08. 17:48:09

@Brumm Brumi:
A pártja lehet, de Göncz azért nem hinném.

@pollutio:
Attól tartok, az értő olvasás nem az erősséged.
Kérj meg valakit, hogy magyarázza el, miről szól a cikk. Csak van legalább 1 értelmes ember az ismerőseid között. Legalább valamelyik tanárod.

De ahogy látom, rengeteg funkcionális analfabéta jár ide hőbörögni.
Ahelyett, hogy megtanulnának úgy olvasni, hogy meg is értsék, ami le van írva.

@ördöngös pepecselés:
Bármennyire fáj is ez neked, a túlnyomó többség (80-90%) tiszteli.
Meg vannak a hozzád hasonló idióták.

@erol:
Fogalmuk sincs, csak azt az ukázt adta ki mára a pártközpont.

@Krisz11:
Göncz NEM volt zsidó, te agybeteg barom. Se vallásra, se származásra.
Akik kifütyülték, azok szkinhed hülye gyerekek voltak. jó részüknek még a szülei sem éltek 1956-ban.
Erről ennyit.

s 2015.10.08. 17:51:17

@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Sniper.88(Peet)): Én az orbán múmiáját terveztem körülhordozni, csak gondolom az még friss lesz és csöpög majd belőle a buggyant fos. Sebaj, majd darus kocsival visszük. Úgy nem folyik ránk és messzebbre is látszódik.

Krisz11 2015.10.08. 17:58:09

@erol:
"Ja, kurva nagy hősök lehettek a fütyülősök, nem valami FTC ultrák voltak? "

Nem, bár a televízió ezt próbálta meg bemutatni, de utólag bebizonyították.

s 2015.10.08. 18:14:47

@erol: Az értelmi sérülésüket szerintem nem kellene ide számolni. Az onnan maradhatott, hogy az anyjuk sakál részeg volt a terhesség alatt, aztán a fater meg születésük után beleejtette őket fejjel lefelé a kert végi kiszáradt kútba és csak nehezen piszkálták őket a felszínre (kis oxigénhiány befigyel, plusz az ütődés).

s 2015.10.08. 18:16:19

@Krisz11: "de utólag bebizonyították" Akkor mégiscsak az újpest lehetett. Aztakurva.

Éhes ló 2015.10.08. 18:39:15

Az elveit úgy változgatta, mint a szaros gatyát, a hortista lelkendezőtól a nyilasokon át jutott el a kisgizdákon át az ávósokig, patkányként elárulva bárkit, bármikor.
A saját ügynökaktáit saját maga titkosította.
Az egyetlen elnök volt eddig, akinek 3 három ÁB határozata van arról, hogy telibeszarta az alkotmányt.

Patkány volt patkányként szúrta hátba antallt, és bárki magyart.
Most a poklok poklán kvaterkázhat appellel és csermanekkel, no meg a körmösbauerral.
Átkozott legyen az emléke is.

Rℯx 2015.10.08. 18:44:31

Én nem gyalázom, hanem leírom, hogy vamzer volt. Csak a miheztartás végett.

Kukorica József 2015.10.08. 18:46:19

A "patkány" ágyban párnák közt halt meg. Akiket meg besúgott kötélen végezték. Van mit siratni. Az igazságot...

Egy kollégám mondta mikor megtudta, hogy vége. "Az a baj, hogy a lányát nem vitte magával..."

DR. Smit Pal 2015.10.08. 19:06:36

Azon csodalkozom, hogy Gyurcsany Ferenc, meg nem uvoltotte tele a fel vilagot, hogy a fasiszta Orban Viktor MEGGYILKOLTA Gonc Arpadod. Megszokhattuk mar, hogy Gyurcsany Ferenc a DK-val, milyen kifinomultan, es tenyszeruen reagal a jelentosebb hazai, es nemzetkozi esemenyekre.
Talan Feri bacsi mar nem a regi, hogy ezt kihasznalatlanul hagyta, persze lehet megis, mar fogalmazza a feljelentest, a nemzetkozi birosagok szamara.

pamut 2015.10.08. 19:11:10

Megérdemlik a Gönczöt gyalázók az alázást.
Már akkor is férgek voltak, amikor élt Göncz, de hogy a halála kapcsán is csak ütik-rúgják-rágalmazzák, a legundorítóbb alja stílusban, hát ennél mélyebbre egyszerűen nem lehet süllyedni. Látom már itt is felbukkantak, jönnek a hiénák acsarkodni, hullát gyalázni, hát ennyit is érnek ezek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.08. 19:12:11

@apro_marosan_petergabor:

"GÁ-ot a helyén kell értékelni, ez viszont zavarja a liberókat.
GÁ sok kárt okozott a rendszerváltásnak (de voltak akik sokkal többet).
GÁ-ot, mindenki Árpi bácsiját 56-os társai kifütyülték - nem véletlenül - a börtönben a "Patkány" fedőnevet kapta, mint besúgó.
GÁ asszisztált az SZDSZ dolgaihoz, pufajkás Hornhoz is, míg az MDF kormányt(intézkedéseit) folyamatosan fúrta."

Ez így igaz, nagyon is. Senki nem csak fehér vagy csak fekete. G.Á. kiváló volt műfordítónak, kártékony és alávaló volt politikusnak.

fülesboci 2015.10.08. 19:19:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ennyi. Köszönöm, egy sunyi fasz volt.

Sir Galahad 2015.10.08. 20:17:06

Göncz Árpád megítélése, mint általában a politikusoké, ellentmondásos. Ezen az sem változtat, hogy meghalt. Ugyanúgy ostobaság azokat szidni, akik most csak a rosszra emlékeznek a munkásságából, mint azokat, akik csak a jóra. Ilyenek vagyunk - ennyi, ez egy fölösleges poszt volt.

HgGina 2015.10.08. 20:23:15

Mostantól nem fogok kiállni szidni Rákosit és Hruscsovot se. Mert ugye elhunytakról nem illik.

MosoMasa 2015.10.08. 20:34:45

Jááájj, báncsák az Árpibácsit! Jujj, gyorsan védjük meg - ha lehet ugyanolyan szinvonalon, ami ellen ilyen hudeharcosan felszólallunk!

Hácsé77 2015.10.08. 21:20:16

@HgGina: az általad említettek sok-sok halálos ítéletet írtak alá, konkrétan gyilkosok voltak. Itt azokra a bátrakra célzok, akik a napokban lettek megmondóemberek. A legtöbben arctalanul, névtelenül.

monddazigazatmar 2015.10.08. 21:29:35

@erol: Nem foci ultrák fütyültek, hanem Göncz korú öregek. Hogy tényleg együtt ültek-e, vagy azok is az orbán volt álruhában azt nem tudom.

Tisztességes Természettudomány 2015.10.08. 22:10:46

Alapvetően nem értek egyet a "halottról vagy jót vagy semmit" elvvel. Ez egy hazug elv, nyilván nem lehet ez alapján megítélni Hitlert, Sztálint, vagy a magyar tömeggyilkosokat, pl. Szálasit vagy Kádárt. Róluk igenis el kell mondani az igazat, még ha csúnya is.

De hogy Árpi bácsiról mi rosszat lehet írni?

Az ország kiárusítása a külföldi nagytőkének és az állami vagyon privatizáción való elkótyavetyélése a szélesgábor féle tehetségeknek inkább Antall József és Horn Gyula bűne.

Kelly és a szexi dög 2015.10.08. 22:10:47

A baj az, hogy az, aki Gönczöt bebörtönözte, a Biszku, na, ő még szabadlábon van!!!

Lacdelo 2015.10.08. 22:20:29

Mindenki aki Gönczöt szidja egy kis szarhàzi semmirevaló ember. A szaros gatyàjàt nem vihetnè utàna. Gönczről csak pozitívan lehet beszèlni. Magyarorszàg azèrt van szarban mert a gusztustalan jobboldali csürhe szèjjel lopja ès tönkreteszi a butasàgával ès rosszindulatàval.

Lacdelo 2015.10.08. 22:24:59

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Orbàn ès Vona a 2 legkàrtèkonyabb politikusa a rendszervàltàs óta. Rengeteg dolgoztak Magyarorszàg tönkretètelèn. A gyümölcs beèrett, as orszàg romokban.

Lacdelo 2015.10.08. 22:33:31

@Éhes ló:

Èdesanyàd biztos büszke ràd, hogy ilyen emberi hulladèkkà vàltàl.
Mint a legtöbb jobboldali fèreg, csak a gyalàzkodàsban èrzed jól magad, mìg a főnököd Orbàn ès vèreskezű haverjai szarrà lopjàk az orszàgot.

HgGina 2015.10.08. 22:41:37

@Hácsé77: nem akarod szentté avatni?
Te is névtelenül írsz. Ha esetleg nem vetted észre.

HgGina 2015.10.08. 22:43:33

@Lacdelo: Ja. Pont olyanok, mint a baloldali meg a libsi férgek.

szg54 2015.10.08. 22:45:14

Ennyi ökörséget ritkán olvasni, amit itt összehordott sok-sok ember - kezdve a cikkíróval és folytatva szinte az összes kommentelővel. Csupa értelmetlen fröcsögés balról jobbra és jobbról balra.
Göncz Árpádot, a politikust nem kedveltem (de semmiképp sem gyűlöltem), viszont Göncz Árpádot, a műfordítót viszont kedveltem. Most meghalt. Nyugodjék békében. Ennyi.

salamander 2015.10.08. 22:57:21

Nem Göncz árpáddal a magánemberrel van probléma. Göncz Árpád azért volt olyan kedves természetes ember, mert nem sok fogalma volt alkotmányjogilag mit tesz.
Sokkal inkább azzal az őt irányító társasággal van probléma akik előre meghatározták mit tegyen ne tegyen eltűrjön. Lényegében egy folyamatos kényszer alatt élt a köztársasági elnök. Nem véletlen hogy, neki kellett eljátszani az Antal kormánnyal szemben az opponens politikai oldal képviseletét.
Egyértelmű, hogy ha nem ő nem teszi, akkor eljátssza ezt a szerepet más.
Olyan politikai és pénzügyi erők jelentek meg a rendszerváltás elején Magyarországon, amelyek érdekei ellentétesek voltak a nemzetállami érdekekkel és a magyarok alapvető akaratával. Ezért az MDF mellett, egyszerűen megvásároltak egy társaságot, ez volt az SZDSZ. Ezzel kiépítették a politikai hatalmat. Ennek lett irányított bábjaként Göncz Árpád. Ennek eredményeként szépen felépítették a liberális sajtóban - a valóságot messze nélkülöző -, de "megfelelő" nimbuszát a "nemzet Árpi bácsijáról"... Ezzel elindult egy kis félénk és nem kellőképpen művelt ember hódító útjára az SZDSZ élén és támogatásával. Persze ha szembe fordult volna gazdáival, akkor két perc alatt róla is kiderült volna minden, mint Orbán Viktorról. Mert emlékezzünk lényegében ma alig van lábon olyan politikus aki ne a liberálisok szárnya alól került volna ki!
ÖSSZEFOGLALVA:
Sajnálatos, hogy országunkat évtizedek óta kívülről irányítják, mert nem vagyunk képesek magunk megtenni. Nem vagyunk kimondani tárgyilagosan és bizonyítékokkal alátámasztva, hogy Göncz Árpád soha nem volt Magyarország köztársasági elnöke hanem egy liberális érdekcsoport képviselője, aki bizonyos érdekeket volt hivatott érvényre juttatni. Soha nem a védteleneket képviselte, és azokat akiknek nincs szolgájuk, hanem pont ellenkezőleg! az arctalan nagyokat képviselte saját népével szemben és nem átallott azokkal is összefogni ezért a puszta anyagi érdekekért, akik régebben őt magát is halálra ítélték. (Ez valószínűleg neki fel sem tűnt, ahogy Mécs Imrének sem).

Netuddki. 2015.10.08. 23:37:13

Fütyülős paraszt...

Tiborpapa 2015.10.08. 23:48:03

Kedves Göncz Árpád! Nyugodjon békében!
Bocsásson meg a sok idiótának, akik szapulják. Ők is emberek... talán.

mortullus 2015.10.08. 23:52:55

@Lacdelo: "Mindenki aki Gönczöt szidja egy kis szarhàzi semmirevaló ember. A szaros gatyàjàt nem vihetnè utàna..."

Mármint Göncz szaros gatyáját? Nem tudtam, hogy élete vége felé beszart.

"...Gönczről csak pozitívan lehet beszèlni..."

Na meg ahogy a liberálbolsevik hülye agyad elképzeli. Azt nem te fogod meghatározni, kiről mit lehet mondani.
( max. otthon a kibucban vagy a zsinagógában)

"...Magyarorszàg azèrt van szarban mert a gusztustalan..."

...mert az ilyen gusztustalan wamzer zsidóbérenc szarháziak, mint göncz árpád, köztársasági elnök lehetett ebben az országban.

jolaca 2015.10.08. 23:57:44

Ahogy elnézem, kurva sok senki tud dögkeselyűként rágyűlni egy halottra...
Bátraké a világ!

mortullus 2015.10.09. 00:06:01

@jolaca: Én életében is csakegy ócska, wamzer, senkiházi, zsidomított szrdarabnak tartottam.

mismásológép 2015.10.09. 02:41:26

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Sorold már a kártékonyságát politikusi minőségben.
De akár az alávalóságait is.

Ha lehet, akkor tényekkel, jó?

mismásológép 2015.10.09. 02:42:39

@monddazigazatmar:
Ez mondjuk nem igaz, de biztos jól hangzik.

mismásológép 2015.10.09. 02:46:00

@mortullus:
Miért, hasonlított hozzád?

mismásológép 2015.10.09. 02:47:39

@salamander:
Ő volt az a köztársasági elnök, aki leginkább képviselte a nemzet egységét, ami a köztársasági elnök elsődleges feladata.

A többi mind egy halom gerinctelen fos volt utána. A mostani meg az elődje pedig kifejezetten az.

mortullus 2015.10.09. 09:00:40

@mismásológép: A nemzet egységét hogyan tudta volna megtestesíteni egy zsidomított SZDSZ-csicska? Ez csak a hülye liberálbolsevik fejetekben létezik.

Nyugodjál meg, Árpibá is egy gerinctelen fos volt.

erol 2015.10.09. 09:25:27

@mortullus: Még szerencse, hogy most olyan szuper független köztársasági elnökünk van.

jolaca 2015.10.09. 09:47:35

@mortullus: A stílusod alapján egy tanult politikai elemző lehetsz.
Közhely,de a stílus maga az ember.

Lacdelo 2015.10.09. 23:33:10

@mortullus:

Az anyàdba szorult volna a fejed inkàbb, jobban jàrt volna az orszàg.

A temetèseden egy ember nem lesz.
süti beállítások módosítása