Viharsarki Kattintós

Egy tudós kifesti a lakásodat?

2019. július 03. 09:55 - Hácsé77

65583354_2538621749504283_8130571995558445056_n.jpg

Avagy közélet a kocsmában:

Én komolyan nem értem ezt a hisztit már megint ezekkel a hülye tudósokkal. Mi is az a izé, amibe tömörülnek ezek? Valami Magyar Tudós Alakok, vagy ilyenek. Magyar Tudálékos Akadékoskodók, hát de nem? Tisztára már, érted. Szerintem ezek a beképzelt könyvmolyok azt nem viselik el, hogy a politikusok okosabbak náluk, jobban átlátják globálisan a világ működését, am blokk, globalice kell gondolkodni. Most nem azért, de te mikor használtad utoljára a kovalens kötést? A cipőmet többször kötöm be.

Komolyan, a szorzótáblát esetleg, de már a telefonokon is van számológép. Én a másodfokú egyenlet megoldóképletét se használtam soha, még akkor sem, amikor kérték a suliban, és akkor ezek meg itt tudálékoskodnak a mi pénzünkön, hát ennek vége, és vérig vannak sértve, jönnek Kossuth Lajossal, hogy tőlük kaptak pénzt, meg talán még Petőfitől is. Kamu, Petőfinek alig volt pénze, megint ferdítenek. Meg most a XXI. században mit kell tudóskodni? Minden fent van a neten, ennyike. És akkor ezek kutatnak. Én utánam ne kutakodjon senki okostóni, egyedül a kormánynak engedem, hogy figyeljen, kifizetnek, szoktak jönni ilyen utalványok, engem nem zavar, ha néznek kamerán. De most figyelj, egy ilyen tudós izé, okostojás mikor fogja kifesteni a lakásodat, megjavítani a kocsidat, megszerelni a gázkazánodat? Szülnek ezek gyerekeket? Dehogy szülnek, okoskodnak, tudálékoskodnak a magyarság kárára, közben meg elfogyunk, jó, igaz Magyar emberek. Állítólag az a bajuk, hogy több pénzt kapnak a kormánytól, csak haragszanak a kormányra, mert sikeres az államunk, és hisztiből nem kell a több pénz, és akkor ők az úgynevezett tudósok, hát annyi eszed neked is van, hogy ahonnan pénz jön, azokat tiszteled, nem? Kivétel az unió, azok csak támadnak, meg korlátoznának. Menjenek Brüsszelbe okoskodni, felőlem aztán békiben is hagyhatják ezt a gógyis nemzetet, a józan paraszti ész sokkal fontosabb, mint holmi lexikonok bebiflázása. Ezeknek a paraszti gógyiból meg nem jutott, csak bemagoltak mindenféle bonyolult képleteket, és most meg verik a mellüket. Most jól megkapták.

Könyvben ilyenek, neked: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/humor/koszonom-a-befogadast-viharsarki-kattintos 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr10014923862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása