Viharsarki Kattintós

Meg Tisztelt Bennünket a Szovjet Únió Úra!

2017. február 03. 06:53 - Hácsé77

Tegnap itt volt Magyar Országon Putyin. El jött meg tisztelve a mi Elnökünket és a népett hogy, meg látogatta bennünket. Több agályt is fel merült bennem az végett hogy egyesek már is azt kébzelték hogy sipolással és hang zavarral meg hang falak bömböltetéssel majd azt érik el hogy Putyin majd ez végette le mond és majd el megy innen. Hát nem kell messzire mennem hozzá téve hogy tévedtek. Egyet igazuk volt el ment de, amúgy is el ment volna nem a trompitálás véget. Ami szemembe tűnt már röktön amikor ki szált Putyin Elnök Úr a repülőlyéből az az hogy, ő bizony tekintéjes és de viszont Szíjgyártó Péter Külügy Miniszter Úrunk már várta őtet. Készfogások és nagy melegséges mosojok közepedte jutottak el a Mi Miniszter Elnök Úrunkig. Muszály itt meg emlitenem hogy, a Mi Miniszter Elnök Úrunk magasabb a Szovjet Únió Úránál egy legalább néhány pár centire tőlle. Ez minket Kis Magyarokat, el töltött egy falyta bűszkeséggel ez végett.

Leakarom fektetni mindgyárt az elején hogy se nem elemző nem vagyok se nem nem vagyok se párt se politika tagja, de viszont ez végett vannak érzelmeink nekűnk.

1, Kérés Putyin Elnök Úrhoz: Kérnénk vissza Trianont de úgy hogy, legyen Magyar Tenger Partunk hogy, oda röktön kerítést ki tudgyunk ki tenni hogy ne úszhasson be ide néger meg arab meg sárga meg, rasszta.

2, Erdélyt is adgya vissza nekünk Putyin Elnök Úr. Hijába nem őtet vette el töllünk de van olyan nagy Úr hogy csak oda szól hogy most már A Mi Miniszter Elnök Úrunk az ők Miniszter Elnök Úra is. Nem kell ide hosznia Erdélyt jó ott is malyd, mink megyünk oda ha meg kabtuk. Kérdés még hogy ott románok laknak akiket mink el kell kergetnünk?

3, Ha jövőre megint jobban be fagyna a Duna, engedgye meg Putyin Elnök Úr hogy mink ott a jegén állva meg indokolva meg koronázzuk mind kettőt? Putyin Elnök Úrat meg a mi Miniszter Elnök Úrat mert meg érdemlik e végette.

4, Hagyd álíthasunk szobor csoportot Hruscsovnak, Brezsnyevnek, Andropovnak, Csernyenkónak ahogy együtt, küszdve meg mentik bennünket. És hát térben Putyin Elnök Úr is ott jönne felék egy kibaszot aranyos kutyán váktatva. Erre a mocskos európai úniótól szeretnénk valahogy milliárdokat csak adnak fene a pofályukat.

5, Kéne még 4-5 Atom Erőműv. Be jelölnénk hogy hova tegye le a műveket és akkor de semmi Csernobill (kacsint)!

6, Itt is vanak haza áruló újság írók, hogyan lehetne el halgatgatni őtet? Láttuk hogy Putyin Elnök Úréknál már inkáb meg gondolták magukat ezek az emberek és rá jöttek hogy Putyin Elnök Úréknak volt igaszuk.

Kérdés Putyin Elnök Úrhosz ha olvassa (Tólmátssal!) Milyért tetszik Putyin Elnök Úrnak olyan feszes az arc bőre? Mit használl? Mink is kennénk olyant az arcunkra.

Nagyon jó volt az is hogy fel lenditette a repülőgéppályaudvarunkat és az forgalmát e végett. Leg közeleb mi lenne ha 20-30-40-50-60-70 repülővel jönne mintha valami Putyin Elnök Úr Invázió lenne itt. Jó nem? Csak egy tipp hogy, Merkelék tuti be szarnának. Mink tudnánk hogy, polyén de meg érné.

Hát köszönjük hogy el jöt. Mikor érdeklődhetünk hogy ide telepíti Erdélyt? Nem akarlyuk sietetni ez végett, de mikor? Köszönjük Putyin Elnök Úr! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr6312179224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.02.03. 09:30:16

végére még ez kellene:
"Felséked bús kolégája Etykori, sőt néhai uralkodó:
don St. James di Fülig"
süti beállítások módosítása