Viharsarki Kattintós

A Viharsarki Kattintós évértékelője

2017. február 11. 08:42 - Hácsé77

TISZTELT HÍVEINK ÉS RAJONGÓINK!

Gigantikus év volt a 2016-os, és még monumentálisabb lesz a 2017-es! Örömmel hirdetjük ki, hogy a Facebookon elértük a százmillió rajongót! Ezt belső, legmegbízhatóbb, független méréseink igazolják. Ha ma lenne a Világ Legjobb Blogja verseny, toronymagasan nyerne a Viharsarki Kattintós. De tegnap is, és holnap is besöpörnénk a győzelmet. Beláthatatlan sikereink önmagukért beszélnek. Képes szóvicceinket milliók lájkolják, rögtön a posztolást követő percekben. Egyes saját forrásaink szerint a Viharsarki Kattintóst övező múlhatatlan nevetéshullám és elégedetten csettintgetés még a Marsról is látszik.

Nem csoda hát, ha mély tisztelettel fordul felénk minden internetes oldal, de legbelül bizony irigy ránk az összes európai blog. El nem tudják képzelni, mi a titkunk, mi a recept, honnan vagyunk ennyire frappánsak, humorosak és frissek. Eláruljuk nekik. Azért, mert mi küzdünk. Felállunk, és harcolunk. Ha megnézzük az általunk kezelt, független statisztikáinkat, rögtön kiderül, hogy minden nap minden órájában tíz olyan bejegyzés kerül a sokmillió olvasónk elé, amely szellemi magasságunkat, a humorban való élenjárásunkat, győzelemre való törekvéseinket tükrözi. Higgyék el, nem könnyű mindig győzni. Bár nekünk már rutin, de azért érezzük, mekkora erőfeszítéssel jár ez az árnyékunkban elhalványuló, elpárolgó blogoknak. Óriási kínszenvedés nekik, teljességgel lehetetlen feladat számukra akár csak a top 100 blog közé bekerülni.

A győzelemnél csak egy jobb dolog van: mindent megnyerni, mindenkit lesöpörni, eltaposni, megrugdosni, no de ne ragadtassuk el magunkat. A győzelemnél nincs győztesebb, illetve mégis: a Viharsarki Kattintós. Most lenne jó szerénynek lenni, de a győztesek a győzelemmel vannak elfoglalva, nem holmi szerénykedéssel. A szerénykedés a kicsik erénye, a nagyok kiállnak, elkiáltják magukat örömittasan: MIÉNK A BLOGOSZFÉRA! És ezt az örömkiáltást már mindenhol a világon meghallják. Egy ideje már Donald Trump és Vlagyimir Putyin is a Viharsarki Kattintós poénjain hahotázik. Birodalmakon átívelő huncut kacagásuk élhetőbbé teszik a Föld nevű bolygót. Velünk nevetnek ők, hiába dúlnak háborúk, hiába a sok szenvedés és éhezés, a vidámság ereje minden fájdalmat elhalványít. És ezt nekünk köszönhetik. Higgyék el, mindezt önökért is tesszük, hiszen ha mi vagyunk a legjobbak, legfényesebbek, ebből a csillogásból egy-egy kis szikrácska önökre is hullhat.

Ugye, milyen jó a mi olvasónknak lenni? Irigyeljük néha önöket. Önöket és benneteket - reméljük, néha megengeditek a tegezést, hiszen mi állunk magasabb rangban. Milyen jó is lenne csak kattintani párat, és máris mienk a legkatartikusabb szellemi élmény, mely a világ legjobb bloggereinek billentyűiből születik. Ez nekünk nem adatik meg, miénk az állhatatos munka, önöké, tiétek a gondtalan kacaj. Bevalljuk, néha, pihenésképp mi is olvasunk más blogokat. De leginkább a saját, régebbi bejegyzéseinket. Nem adhatjuk alább, nem lenne hozzánk méltó. El kell hogy mondjuk - részrehajlás nélkül - hogy valami fantasztikus a Viharsarki Kattintós.

De felocsúdva a mámorból munkához kell látnunk! Hogy mi vár ránk? Még ennél is magasabbra ívelő tűzgömb és fénycsóva. Mert nincs fényesebb a fénynél, a mi fényünknél, mely a legfényesebb fényeket is további fényességre ösztönzi, de hiába, a mi fényünk a fények fénye, maga a FÉNY. S a ragyogásnál csak egy ragyogóbb dolog van, ez pedig az önnön önfényünk, mely beragyogja az internet mindenségét. Az internet feltalálása óta nem sok nagy ívű kezdeményezés született, mely hasonlóképp forradalmasította volna mindennapjainkat, mint maga a világháló. Mindösszesen egy ilyen látott napvilágot. Igen, kitalálták, ez nem más, mint a Viharsarki Kattintós.

A blogolás nagyszerű dolog, de a Viharsarki Kattintósra írni maga a megváltás, a beteljesülés, az önmegvalósítás gyémántfokozatú netovábbja. De itt nem állhatunk meg. Nekünk egy jó ideje már nincsenek hiányosságaink, de a minket követő olvasók egyes csoportjai még mindig nem elég aktívak. Célunk a teljes blogfoglalkoztatás. Mára már lelepleződött, hogy ezeket a lájkpasszív csoportokat külső háttérhatalom mozgatja, illetve biztatja cselekvésképtelen közönyösségre. Ennek a liberális magatartásnak szeretnénk új platformunk kihirdetésével véget vetni. Lájkolj minden Viharsarki Kattintós posztot, amely eléd kerül böngészés közben! Ezt a sikertörténetet nem lenne szabad megakasztani, gyengíteni holmi magánmérlegeléssel, hogy akkor ez most nekem személy szerint tetszik-e. A közösség érdekeit nézve kell lájkolnunk, és megosztanunk kivétel nélkül minden megnyilvánulást, amely a Viharsarki Kattintóshoz köthető.

A nagy egész mellett már rég letetted a voksodat, a mindent lefedő és átölelő Viharsarki Kattintós híve lettél, amint felcsatlakoztál a világhálóra, viselkedj hát a legnagyobbakhoz méltón, és ne kételkedj vívmányainkban! Kacagj, nevess, mosolyogj, kuncogj és vihogj, hiszen a tiéd, neked épül-szépül ez a blog, érted gazdagodunk, te vagy a mi apró fogaskerekünk a nagy bloggépezetben, ne lustálkodj, pörögj hát, értünk, magadért, a Viharsarki Kattintósért! Köszönjétek meg nekünk, hogy követhettek, láthattok, nevethettek. Hajrá mi, hajrá Viharsarki Kattintós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr9412248394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása