Viharsarki Kattintós

Nem szoktam körleveleket küldözgetni, de ez most más

2015. április 15. 05:51 - Hácsé77

Szia!
Bocsika, de szavaznál Leonárdóra? (Kisfiunk.) Van egy olyan oldal, ahol kisfiúk répát esznek, és Leonárdó is répát eszik a fotón, csatolok linket, ott tudsz rá szavazni. Úgy kell, hogy rendelsz egy kúpont a nevedre, nem kell megijedni, nyerhetsz is, és a kúponon levő kóddal tudsz Leonárdóra szavazni. Van egy olyan kép is, amikor répa nélkül van a kis Leó, ne arra szavazz, hanem a répásra, köszi. Neked csak egy-két kattintás, nekünk pedig családilag öröm lenne, köszi!

Így kéne: Lkk56Qwqs34AQ – ez Leóka kódja, de a kúponon nem ez lesz, deviszont ezt kellene elküldeni nekünk, de úgy, hogy már lájkoltad a Répát egyen a gyerek oldalt. Lájkolás után keresd ki Leonárdó fotóját (meg fogod ismerni, űbercuki) és oszd meg a saját idővonaladon, és kérd meg az összes ismerősödet, hogy lájkolja. Ha ez megvan, még ma meg kellene rendelned a Répa, mint az új csodaszer című könyvet.  (Megéri.) Nem kell megijedni, nagyon jó könyv.

 

Ha ez megvan, akkor kellene ismét lájkolni a kis Leó fotóját. Ennyi lenne. Küldd tovább, hátha szerencse ér! Létci szavazzatok Leonárdóra!

 

Ja, és ha már írtam, akkor lenne még valami.

 

Nem szoktam körleveleket küldözgetni, de ez most más. Van egy pályázat, lehet nyerni bicikliülést, nagyon kéne nekünk. Van egy biciklink, de ha nyernénk hozzá egy ilyen plusssz ülést, akkor, na, mindegy. Csak mindössze annyi lenne, hogy lájkolni kell a Nyerj te is bicikliülést oldalt, és utána meg kellene osztani, de úgy, hogy azzal a fotóval, amin rajta van a te bicikliülésed, és ezt a fotót fogják sorsolni, ezáltal mi nyerhetünk új bicikliülést, csak a mi kódunkat kell megadnod, ne a sajátodét.

 

Arra kérlek, hogy ne keverd Leonárdó répaevős fotóját a bicikliüléses játékkal, mert nagybátyáméknál ez megtörtént. Kicsit figyelni kéne, ha nem nagy gond.

 

Ukk45WdaErr778 – ez a bicikliüléses játék kódja. Nem lenne baj, ha meg is jegyeznéd, mert egy interaktív játékban, a harmadik forduló vége felé kérhetik, és ha nem tudod fejből, búktuk a répát és az ülést is.

 

Köszi mindenkinek a segítséget. Ha nyerünk vagy a répáson, vagy a bicikliüléses játékon, visszalájkolunk mindenkit, akármit is oszt meg. Oksa?

 

Pusza: Bazsa és Netti  ♥♥♥♥
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr777369360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása