Viharsarki Kattintós

2016. február 20. 10:47 - Hácsé77

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr898406024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1 2016.02.21. 11:27:12

Jelezve, hogy értem a szarkazmust , annyiban azért pontosítanék, hogy nem tartoznál a többséghez, a fiatal ÉS demokrata fijjjjugat se most , se 2010-ben nem támogatta a többség, nézd meg , hogy mennyien szavaztak rájuk és mennyien nem rájuk ill. egyáltalán nem .
Nyugodj meg, ha nem voltál szavazni, akkor a többséghez tartozol. :))

Netuddki. 2016.02.21. 11:38:55

Akkor váltsd ki a fideszes párttagkönyvet! Tárt karokkal fognak várni.

röf 2016.02.21. 11:56:35

@vackor1:
Jááj de röhejes minden Fidesz-nyerte választás után azt emlegetni: többen nem szavaztak rájuk, mint igen.
De hát a választást nem az szokta bukni, akire a legtöbben nem-szavaznak, hanem az nyeri, akire a legtöbben szavaznak.
Miért olyan nehéz ezt érteni?
Vagy nem is olyan nehéz, csak savanyú a rizling....

ami szabad 2016.02.21. 12:32:11

Van egy kis gond ezzel: Minden kritikus gondolkodásra képes ember számára problematikus a vak hit. Mert úgy-e hinni a temlomban kell.... Keresztyény gyökereink ellenére, ma itthon a valóban vallásos emberek száma nem éri el a 3-5%-ot sem. Aztán van aki biztois- ami biztos alapon eljár templomba- a mostani politikusaknak valszeg kötelező is- de ez nem jelenti azt hogy tud is hinni. A középkorban sem volt ritka, hogy azért járt vki. a templomba, nehogy megégessék, és nem azért, mert elfogadta az akkori papok mondókáját... Ma már sokkal több ember van, akinek nem elég százszor leírni, hogy jobban teljesítünk, mert az a fránya szeme, nem ezt látja! Ha az érdeke úgy kívánja, visszaböfögi ugyan, de azért tudja, hogy khm...hazudnak. Nem kicsit, nagyon. Így hát Te igazából nem fideszes szeretnél lenni, hanek kellően együgyű ahhoz, hogy beszopd a dumát a kényelmed érdekében. Mint tudjuk, boldogok a lelki szegények! Agyukat nem is zavarják gondolatok... Néha én is irigylem a vakhitűeket, de azért 5 perc múlva el szokott múlni! :)

Afrika steht an der Elbe 2016.02.21. 13:28:05

@vackor1:
Kisfiam. A választáson nem a le nem adott, hanem a leadott szavazatokat szokták megszámolni. Eddig érted?

vackor1 2016.02.21. 14:41:33

@Afrika steht an der Elbe:

Azon túl , hogy egyedül Hácsé77-nek lett volna oka szólni hozzám, de ő meg úgy látszik értette azt a pár soromat :

gyorsan írom, mert nem ez a lényeg, de nehogy elfelejtsem : te nem vagy olyan szerencsés ,csak szeretnéd ha a lét bármi formájában abban a szerencsében lehetne részed, hogy a családomhoz tartozz , és ezt nem az eddigi - pláne a mostani - kommenteid alapján mondom , azokba belenézve csak azt tudom mondani, ami @röf: nevezetű kollégádnak is szól - és nagyon sajnálom, hogy ismételnem kell magam, de egyszerűen nem tudok mást írni az olyanoknak, akik nem értik meg, hogy mit és miért írok - , nevezetesen, hogy nem vívok párbajt fegyvertelennel. Szellemit sem.. Eddig érted ? ( ha szerinted igen, felteheted a kezed, ügyes vagy )
Szerencsére ezt csak egyszer kell minden hasonló nicknek megírnom, bár kétségtelen, hogy még ez is fárasztó, azért előbb-utóbb csak elkopnak és megkímélnek engem a további felesleges szócsépléstől.

Mondjuk nézhetnénk tételesen is , hogy mire lehetsz most büszke :

Ilyen kedvesen kezded, hogyaszongya : "Fiacskám" : na, én konkrétan tudom, hogy ez nem igaz ( jujjjjj, de könnyű kötözködni, még csak ész sem kell hozzá, igaz-e ? ) . :)

Aztán mivel én nem vontam kétségbe, hogy a fijjjug nyerték a választást - segítek: tehát tudom - , felesleges volt leírnod, hogy az nyeri, akire a legtöbben szavaztak - ismét jelzem, hogy azok közül, akik elmentek szavazni ! - , nyilvánvaló, hogy azt számolják.
Amennyi szavazatot ez a méltán kedvelt nagyszerű kormány kapott - csak a vicc kedvéért tegyük, fel, hogy mondjuk - kivonjuk az összes szavazásra jogosultak számából csak nem azt kapjuk, hogy bőven kevesebbet kaptak a többséghez képest ?
Mit is állítottam én abban a kommentben ( ráadásul miért is írtam meg azt a hsz-t , mire reagáltam benne ? ) , amihez ügyesen sikerült felesleges szavakat idegépelned , egy borzasztó rossz nyitás után ? No, érted-é ?

Tudom, hogy ezt látni ÉS megérteni van, akinek bonyolult, azok azok a humanoidok , akik miatt van a mostani kormány ( meg olyan okos kommenteket írnak ) , nekik elég ha valaki megmondja, hogy mi történt és mi a véleményük, mit kell látniuk, gondolniuk , mi több : mindenhol harsogniuk... Aztán szerencsére vannak mások. Nagyon mások .Többen . Sokkal többen. Azok a számok baromi makacs dolgok ám , majd' azt írtam, hogy tények. Lehet azokkal is vitatkozni, de minek? :)

Adok a hozzád hasonlóknak még csámcsognivalót , csak mert ma egész jó a kedvem - egyébként nem is szoktam reagálni az ilyenekre és nem is fogok , ahhoz partner kellene , - és szeretnék hozzájárulni, hogy a mai napod is "eredményesen" teljen ( persze csak saját magad szerint ) :
az ég kék, a fű zöld és a nap is sárga ( legalábbis az emberiség 99%-a így látja ) , most lehet magyarázni, hogy ez nem is így van , csak így látjuk ( amit minden értelmes ember tud, de nektek ehhez is lesz hozzáfűznivalótok..ja, hogy ez nem a fijjug hazugságairól szól? akkor lehet, hogy mégsem lesz.. )
Pá, kis aranyoskák, további jó hörgést kívánok ( mint említettem ma különösen jó napom van ) !

morpho 2016.02.21. 16:34:13

@vackor1:

Vigyázz, a végén még kiderül róla, hogy ő Darth Vader és benyögi, hogy : Én vagyok az apád!

kissiú 2016.02.21. 17:46:21

"elismerem Habony Árpád sármját is..."

Na, azért mindennek van határa!

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.21. 18:04:48

@röf: 2002 ben, és 2006 ban mintha más lett volna a véleményed erről "elvtárs".

vackor1 2016.02.21. 18:09:14

@morpho: Szép lenne, bár az tény, hogy azt gondolják fentebb részletezett egyének, hogy velük van az erő... Sőt, az ERŐ .. :)

Untermensch4 2016.07.08. 22:12:43

@Afrika steht an der Elbe: A szabályok szerinti győztestől mint entitástól függetlenül maga a képviseleti demokráciánk torz (és igen, amikor nem a fidesz győzött akkor is ugyanolyan torz volt). Az hogy ez így "rendben van" a két dolog egyike amiben politikai kötődéstől függetlenül minden politikus egyetért. A másik a saját fizetésemelésük szokott lenni.

Untermensch4 2016.07.08. 22:15:23

"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!" ???
süti beállítások módosítása