Viharsarki Kattintós

Nyaraljon börtönben!

2015. május 13. 18:05 - Hácsé77

Még csak május van, de máris izzadva szenved a munkahelyén, és még nem tudta eldönteni, hová menjen idén egy hosszabb időre pihenni? Mi segítünk!

Nyaraljon BÖRTÖNBEN!

Páncélozott transzferjárattal szállítjuk a nyaralóhelyre, nem lesz semmi probléma, ezt garantáljuk.

Ugye, mekkora fejtörést okozott eddig, hogy milyen és mennyi ruhát pakoljon a bőröndbe? Most ezzel sem kell törődnie, mert ruhát adunk. Nem egyedi darab, de legalább nem nézik majd ki a nyaralótársai a kirívó öltözködése miatt.

Ruhát akkor is kap, ha elfoglalja a szálláshelyét, az úgynevezett „cellát”, hogy mekkorát, ez majd az ott tartózkodók fizikai állapotától függ.

Első éjjel pedig ismerkedési est. Szingli? Elvált? Netán házas? Egyik sem számít! Itt akár az első fél órában megkaphatja a testi szerelmet.

Ha honvágya lesz a nyaralása alatt, írhat levelet. Nálunk erre is lehetősége lesz. Nem kell aggódnia a telefontarifák miatt, ezt garantáljuk.

Ébresztő reggel ötkor, hogy minél hosszabbnak tűnjön az itt eltöltött idő, és hogy ne mondhassa: na, ez a nyaralás is egy pillanat alatt elrepült. Higgyen nekünk, itt minden másodperc fél órának hat majd. Személyzetünk erről is gondoskodik.

Hányszor aggódott azon, hogy milyen lesz az idő a balatoni szabadsága alatt. És hányszor szakadt az eső, amikor végre eljutott a vízpartra. Itt ilyen gondja sincs. Nyáron mindig meleg van nálunk, magas (kan)szag- és páratartalommal!

Szobaszerviz szolgálatunk annyiból áll majd, hogy éjjel is bekukucskálunk önhöz, hogy jól alszik-e.

Mini bár helyett mini WC a cellában. És óriási izgalmak.

Épületünk pedig klasszicista stílusban fogant, tele vagyunk kovácsoltvas rácsokkal, majd meglátja. Sőt! Két kezével meg is markolhatja rácsainkat.

Gyakran gondol nyaralás alatt a munkájára? Mi ebben is társak leszünk, hogy könnyítsünk bánatán. Kötelező elfoglaltságot biztosítunk varrodákban, asztalosműhelyekben, mosókonyhákban.

Sétával egybekötött kirándulásokat szervezünk az intézmény udvarára. Fent a kék ég, idelent a férfias, erős nyaralótársai, és az őrök, akik biztosítják, hogy a pihenése alatt semmire se legyen gondja.

Strandolás este, többszemélyes tusolóinkban.

Jót pancsizott a Balatonban 89-ben? Vagy az 87-ben volt? Mikor is volt a görög tengerparton? 97-ben? Vagy 99-ben? Ugye, összemosódnak ezek az egyforma, felhőtlen emlékek. Ne legyen szeleburdi, ne egy átlagos szabadságra vágyjon, hanem egy megbízható, jól őrzött épületben eltöltött huzamosabb időre, melyre garantáltan élete végéig emlékezni fog.

BÖRTÖN, melyből nem akar* majd szabadulni.

*nem tud

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr257457058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi2525 2015.05.14. 12:37:28

1; Nagyon remélem, hogy a cikk írója, nem gondolja azt, hogy a börtönben jobb körülményeket kellene biztosítani mint jelenleg! AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN!!!!! -

Végtére is, nem "nyaralni" mennek az ELÍTÉLTEK, a börtönbe!

2; 2011-ben, egyetemi-szakmai gyakorlat keretében elmentünk börtönlátogatásra. Megnézhettük a szobákat, az étkezőt, mindent! -
Hát mit ne mondjak, a kolesz szobánk ennél sokkal lepusztultabb állapotban volt.
3; Ha bekerülsz, és tanulni akarsz, biztosítják, van könyvtár, olvashatsz kedvedre (nekem erre a kommentre is csak úgy van lehetőségem, hogy közben dolgozom, és kattingatok a képernyők között) nemhogy egy könyvet elolvasni.
4; Ébresztő reggel 5 kor? Szuper....Én akkor alhatok 5-ig, ha nem akarok hajat vasalni munka előtt, mert amúgy 4:40 kor kelek (és még sokan mások, tehát nem panaszképpen) és irány a munkahely.
süti beállítások módosítása