Viharsarki Kattintós

Több luxusfeleséget ennek az országnak!

2017. szeptember 26. 18:25 - Hácsé77

luxus.jpg

Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még nem fogtak meg egy kosárlabda keménységű feltöltött női feneket. Adnak magukra ezek az úrhölgyek, nem engedik elplöttyedni a testüket, igenis feltöltik tartalommal azokat a bőrtasakjaikat, amik lógnának már rég, de ők tetetnek bele olyan anyagot, ami igényessé, széppé varázsolja őket, ad nekik tartást és szexuálisan vonzóvá teszi őket. Már ez is baj egy nővel, hogy tökéletes teste van?

Azt kéne megérteni, hogy egy ilyen kaliberű nőnek kábé akkora szüksége van egy több millió forintos kistáskára, mint valami éhenkórásznak egy pronyó egytálétel kajára, mint mondjuk a rakott krumpli, ami jobb éttermekben nem is van fent az étlapon. Kell neki a drágább táska, mert neki ez az igénye, nem a hasitasi, bunkókáim. Ha valakinek van igénye, már az is baj? Kommunisták vagytok? Ez a kapitalizmus lényege, hogy ennyire igényesen élő nőknek is van joguk műsorokban szerepelni, nem csak holmi háziasszonyoknak, akik kotyvasztják a Mislen csillagot sosem látott moslékaikat a retkes kis csemetéiknek meg a tahó férjüknek. Meg össze lehet hasonlítani ezeket a mintaférjeket a ti balfék nulla lófaszjóskáitokkal. Hát a közelükbe nem érnek. Egy lyukasra rozsdásodott kispolszkit nem tudnának nektek venni, nemhogy Maseratit. És akkor felhördül az internet tapló népe, hogy fúj, dúsgazdag emberek. Elárulok valamit nektek, egy lakás 400 négyzetméter után kezdődik. Amiben ti nyomorogtok, azt úgy hívják, hogy putri. Ti komolyan azt hiszitek, hogy az Adidas meg a Nike az márka? Vagy a Tommy Hilfiger? Hahaha!!! (Nagyon kuncogok.) Súgok nektek valamit: Manolo Blahnik, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Versace és még sorolhatnám, de nektek ez kínai. Illetve az a kínai, amiben büdösödtök!!! Majd ha lesztek szívesek ti férfiként annyit megtenni egy nőért, hogy reptereket meg városokat építgettek lazán, csak úgy, délutánonként, és percenként kerestek 60 000 eurót, akkor lehet fröcsögni, lúzerkéim. Ez az igazi ízléses szépség, az összenyitott hat lakópark helikopter leszállópályával, saját állatkert kis tigrisekkel, pandákkal és koalákkal, nem holmi bolhás-nyüves korcsokkal a hatodik kisutcában egy picsányi kerttel, ahol a pocakos férjecskétek tologatja a hulladék fűnyírót. Nektek valójában a teljesítmény irritáló, hogy ezek a hölgyek elértek valamit. Amíg ti hekket faltok a Balaton nevű pocsolyánál, és azt hiszitek, hogy nyaraltatok, addig – megsúgom – hogy ezek a mintaemberek Dubaiban és Balin csömörlenek meg a szusitól. Ez is hal, az is hal, de mekkora különbség van! Büszke vagyok, hogy egy ilyen országban élhetek, ahol a valódi luxus végre képernyőre kerülhetett. Remélem, sok mai tizenéves lánynak sikerül ellesnie a praktikákat, mert ez a jövő, nem a galuskaszaggatás holmi büdös-zsíros pörkölthöz egy ragacsos, rég elavult berendezésű főzőlyukban.

116 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr6612898772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2017.09.27. 08:23:58

Segíthetnének a rászorulókon...

ekat 2017.09.27. 08:28:07

:)
Csak a hirdetéseket látom folyton, de üvölt ezekről a nőkről, hogy felkapaszkodott prolik. Mondjuk a német Geissen-ekről is, (azokat meg újságban szoktam látni) - úgy látszik, ez egy ilyen kategória, persze normális ember nem is megy ilyen műsorba.
Irigyli őket a franc, a nincsen-anyagi-probléma szint felett tényleg nem a pénz az, ami boldogít.

sZulamith 2017.09.27. 08:39:59

Kicsit túl harsogta a különbséget, de talán ezért nagyon vicces a poszt:)
Valóban azt szeretnék a müsor készitői, hogy a mai fiatal lányoknak ez legyen a minta. Van abból bőven, - élnek is vele - nem kéne szaporitani.

Terézágyú 2017.09.27. 08:43:57

@ekat:
"Csak a hirdetéseket látom folyton, de üvölt ezekről a nőkről, hogy felkapaszkodott prolik. Mondjuk a német Geissen-ekről is"

Az a baj, hogy a német tévékben a Geissenek meg a Berlintagundnacht tahóin kívül megjelennek a normál "rendes", hétköznapi, középosztálybeli emberek is... Nálunk meg csak a győzike, meg éjjelnappalbudapest, meg most ezek a...

Lavinia Pinkerton 2017.09.27. 08:53:50

Valakinek tényleg el kell költeni az összelopott milliárdokat. Mégse lenne szép, ha mindet a bankszámlán hagynák, mint egyszeri pancserok.
Az ilyen tapasztalt vidéki lányok meg bírják a strapát, hogy kajába és táskákba öljék az ország pénzét.

kékmosoly 2017.09.27. 08:54:40

Nekem egyszer egy eredeti Prada taskam. Kaptam valakitől, akinek nem tetszett a színe. Ez nagyon régen volt, amikor még azt hihettük, hogy a Prada táska hordása különleges élmény, és mutatja, hogy milyen gazdag vagy. Qva csóró voltam abban az időben, de néha elmentem fodrászhoz. A hajammal babráló mogorva picsából, egy pillanat alatt bűbájos tündibündi lett, aki a több ezres hajápoló szerekkel kezdett elbombázni. Ja, ez akkor történt, amikor a táskámat megfordítottam és látni lehetett rajta a Prada feliratott. És megkérdezte, honnan hozattam be... Amugy meg a színe miatt én se szerettem, el is ajándékoztam.

Bolshevik 2017.09.27. 08:55:37

Most meg mi a gond, elvtársak? Végre hosszú áldozatos munkával sikerült nevetségessé tennünk és leépítenünk az olyan ún. "értékeket", mint a munka, család, vallás, haza, nemzet. Mostanra már mindenki tudja, hogy aki ilyen ósdi dolgokban hisz, az soviniszta rasszista begyöpösödött náci.

Végre mindenki olyan dolgokban kezd hinni, mint a pénz meg a népszerűség. Erre itt olvasom ezt a sírást! Most akkor mégse tetszenek az Új és Javított értékek, amik már sokkal materialistábbak és tudományosabbak?

2017.09.27. 08:56:17

Mondjuk az a FECSO nevű faszkalap úgy férfi, ahogy én vagyok hegedűs.
Mert ha valóban a nagybetűs FÉRFI lenne, már úgy vágta volna fültövön a rüfkét - amilyen stílusban küldte el a ruciért. ami egyébként hányadék ruha volt, akár mennyibe is került -, hogy a kamera adta volna a másikat!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.27. 09:07:45

Ezek bulvárműsorok, előre leírt forgatókönyvvel, valóságtartalmuk kb. annyi, mint a Star Treké, szóval magadra vess, ha ilyet nézel.

sunabajnok 2017.09.27. 09:15:01

"Adnak magukra ezek az úrhölgyek, nem engedik elplöttyedni a testüket, igenis feltöltik tartalommal azokat a bőrtasakjaikat, amik lógnának már rég, de ők tetetnek bele olyan anyagot, ami igényessé, széppé varázsolja őket, ad nekik tartást és szexuálisan vonzóvá teszi őket. "
:DDD némelyik öregebbnek néz ki a saját anyjánál. Amelyik meg nem, kérdőn nézed,hogy most transznemű vagy sem.
"Meg össze lehet hasonlítani ezeket a mintaférjeket a ti balfék nulla lófaszjóskáitokkal."
Nos. Az új szlogen... Végy egy darab nőt...
"Amiben ti nyomorogtok, azt úgy hívják, hogy putri."
És? Én vettem. :)
"Súgok nektek valamit: Manolo Blahnik, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Versace és még sorolhatnám, de nektek ez kínai. Illetve az a kínai, amiben büdösödtök!!! "
Hát babám. Márka ide vagy oda,de némelyiket portörlésre használnám,mert ha utcára mennék benne kiröhögnének,hogy azért pénzt adtam.
"Majd ha lesztek szívesek ti férfiként annyit megtenni egy nőért, hogy reptereket meg városokat építgettek lazán, csak úgy, délutánonként, és percenként kerestek 60 000 eurót, akkor lehet fröcsögni, lúzerkéim. "
A nagybetűs Férfi a Nőt boldoggá akarja tenni,nem pedig eltartani, és néha megpiszkálni ha otthon van.

sunabajnok 2017.09.27. 09:20:50

"Nektek valójában a teljesítmény irritáló, hogy ezek a hölgyek elértek valamit. "

:DDD mit is?

"Remélem, sok mai tizenéves lánynak sikerül ellesnie a praktikákat, mert ez a jövő, nem a galuskaszaggatás holmi büdös-zsíros pörkölthöz egy ragacsos, rég elavult berendezésű főzőlyukban."

Két tini lányom van. Ha találkoznál velük,és erre a pályára otientálnád őket, garantálom, hogy nem állnék jót magamért. A pénzhez nem jár ész, ez világosan látszik.
Ezt a csodás írást mutasd meg a szüleidnek,biztos jót fognak rajta kuncogni. Vagy a nagyszüleid. Mert amiben felnőttél,azért ők keményen megdolgoztak a két kezükkel. Ha tudják,hogy a gyerekeik ilyen életre készülnek,nem ölik a pénzt feleslegesen oktatásba. Minek. Csak kárba veszett....

Zed is not dead yet 2017.09.27. 09:22:29

Ennyi irónia-értetlen embert ....

Bicepsz Elek 2017.09.27. 09:23:18

@sunabajnok: hahaha.... Hat ha nincs penz mindig elonnek a szokasos dumak "A penz nem boldogit", "En nem fizetek egy noert", "Ezek silany kirakatbabak, akik mellett a fejnek 3 masik titkos noje van" stb stb.
Egyebkent pont ez kulonbozteti meg a felkapaszkodott es behazasodott proli noket a beszuletett gazdagektol: Utobbiak nem hivalkodnak a vagyonukkal(sot szamukra a vagyon nem a luxustaska vagy luxusruha/luxusauto(ezen mar reg tulleptek), hanem az uzlet es az eletmod.
Magyarorszagon a komcsik+Gagyiwood miatt nagy a zavar a fejekben, mig pl. Angoliaban vagy Nyugat-Nemetorszagban megvan az arisztokrata/milliomos(Harry henceg, aki 26000 fontot(8 millio HUF) fizet a haverjaival egy konnyed vacsoraert(tobbet, mint egy atlag angol evi keresete, ami kb £20 000). De ezek inkabb kussolnak is nem magamugatnak. Egy ido utan a penz nem megelhetes hanem szabadsag aztan mar hatalom es jatszma is.

sunabajnok 2017.09.27. 09:23:37

Ja,a legfontosabb. Ezek egytől egyig újgazdagok. Tudod az mit jelent? Se jó modor, se finom stílus stb... Csak a rongyrázás. A stílusos és művelt gazdagok nem hivalkodnak.

ekat 2017.09.27. 09:29:03

@Terézágyú: Gondolom igazad lehet, de én németül is, magyarul is csak filmeket vagy sorozatot nézek. :)

Terézágyú 2017.09.27. 09:31:38

@ekat:
"Gondolom igazad lehet, de én németül is, magyarul is csak filmeket vagy sorozatot nézek. :) "

te magad leszögezted, hogy: "Csak a hirdetéseket látom folyton... azokat meg újságban szoktam látni"
úgyhogy örülök, hogy rólam kapásból feltételezted, hogy én nézem ezeket...

ekat 2017.09.27. 09:34:13

@kékmosoly: Én nem feltételezném, hogy az itthon jártamben-keltemben látható bármilyen feliratú táskák igaziak. :) Nem csak műbőr 'Vuitton'-t' lehet kapni az aluljáróban, hanem 100% replikákat is. Ebben egyébként az a jó, hogy valakinek valamije tényleg igazi, akkor is nyugodtan járkálhat vele / benne. :) Persze ez nem konkrétan a Tiedre vonatkozik, mittudomén, az milyen volt, de a fodrász helyében biztos nem gondoltam volna igazinak.

Attilajukkaja 2017.09.27. 09:38:48

Ezt a műsort nem Andy Vajna és a punch.hu szponzorálja véletlenül? Úgy tűnik, ez a jaj-de-keresztény műsorpolitika egyre inkább nyomatja a sugar-daddy vonalat.

ekat 2017.09.27. 09:39:31

@Terézágyú: Mi van ??????
A mondataimban szó nem esett arról, hogy Te mit nézel, vagy mit nem, nem is tudom, és nem is gondoltam rá, csak egyszerűen nem tudom igazolni, amit írtál, mert....

kuki123 2017.09.27. 09:58:45

mondjuk én azt "szeretem" ebben az egészben, hogy 0 tudásuk nincsen, eszük végképp.
Mert akkor felfognák, hogy oylanok mint a papírzsebkednő, beletörlik a gecis farkukat a férfiak és kidobják őket a kukába, ha össze gyűrték. oszt vót vagyon nincs vagyon. lehet menni a 40nm-res putriba

Az mondjuk már nagyobb probléma, hogy a férfi adóoptimalizálással meg cég "vezetéssel" valójában rabszolgaként tartott beosztottakkal keresi magát hülyére.

2017.09.27. 10:25:55

@sunabajnok: Édes Bajnokom, cserben hagyott a humorérzéked? Az poszt irónia volt, kifigurázza ezt a modoroskodó ostoba világot azzal, hogy túltolja a dolgot. Az egész blog irónia és karikatúra. Eszem a zuzádat, hogy mondatonként válszolsz és cáfolsz. inkább nevess.

M-G Zsófia 2017.09.27. 10:28:04

én kihallottam àm az iròniàt minden egyes szavàbòl :) Nem làttam ezt a fantasztikus realityt, de lépten-nyomon beelbotlik az ember lànya, igy képben vagyok. Talàn az egyetlen asszony, aki valamit le is tett az asztalra, az Rubint Réka. A többi luvnya tipikus, papirformàt hozò olcsò nöcske. Szinésznö, ( cöcöcö ) megafaxom exfeleség, aki visszakùszna az exhez néhàny millàért. Amivel valszeg egyik sem dicsekszik, az a hàzassàgi szerzödés. A végén mind ùgy jàr houdipamela, akinek még egy nyamvadt panelja sem maradt a nagy sztoribòl...

Pan Modry 2017.09.27. 10:30:28

Szerintem elmenni egy ilyen musorba szerepelni az az igazi proli dolog...

Az igazi gazdagok mint pl Buffet, Gates, Kamprad stb... soha nem vertek oltozkodesben, koltesekben stb... masoknak hogy mennyi penzuk van...

Egy igazi gazdag azert nem mutogatja igy magat, mert annyira leszarja azok velemenyet akinek ez a fajta dolog "value"

panamcat 2017.09.27. 10:33:34

Hát igen, a pénzzel nem jár együtt automatikusan sem az intelligencia sem az együttérzés sem a bölcsesség...

panamcat 2017.09.27. 10:34:26

@Pan Modry: Ráadásul dollár milliókat költenek jótékony célokra...

FlybyWire 2017.09.27. 10:37:53

@Zed is not dead yet: nekem is hihetetlen nézni, ahogy egyesek ezt komolyan vették... tételesen válaszolgatni... jajjajaj van baj.

FlybyWire 2017.09.27. 10:39:14

@sunabajnok: ne fokozd a fogalmatlanságod szerintem :) Guglizd meg mindkettőt inkább, jobban jársz ;)

Conchobar 2017.09.27. 10:50:47

"sok mai tizenéves lánynak sikerül ellesnie a praktikákat, mert ez a jövő, nem a galuskaszaggatás" - Csakhogy ez úgy működik ám, hogy van aki követendő példát lát bennük, van aki meg pont ellenkezőleg. Olyan is van, akit ilyen műsorok (ValóVilág, Pumped Gabo) szórakoztatnak meg kikapcsolnak (az ő szellemi elődeik az ókorban a gladiátorjátékokon, a szerencsétlenebbek belének kiontásán, a középkorban meg az emberi vakarcsokon, torzszülötteken szórakoztak). De ez mind lényegtelen dolog, mert a lényeg az, hogy a megfelelő csinnadratta után ez is, az is odaül guvadt szemmel a tévé elé

Buncog 2017.09.27. 10:55:25

Plebejus kormány itt a plebejus celebribanc reality.

Girhes 2017.09.27. 10:56:50

Rég nevettem ilyen jót, köszi!

2017.09.27. 10:58:01

@sunabajnok: Ezt jól benézted haversrác. XD Mindent szó szerint komolyan veszel, amit elolvasol?
Milyen intellektuális légkörben neveled a gyerekeidet, ha egy karikatúrát realista képnek látsz?
A helyedben elkezdenék reszketni. Lehet, hogy a tini lányaid később narkóval, vagy hardcore pornós karrierrel próbálnak majd kitörni az általad normális értékrendűnek vizionált családi légkörből.

Engem ne kárhoztass, hogy nem szóltam időben.

Buncog 2017.09.27. 11:00:22

Plebejus kormány után itt a plebejus celebribanc reality.

FlybyWire 2017.09.27. 11:09:16

@Dr. Trejo: hát igen, nagy kérdés, hogy ha egy írott szöveg mögöttes jelentéséből mennyi fog fel, akkor mennyire ismerheti a saját kamaszlányait - azok már eleve nagy rejtélyek, végtelen sok mögöttes tartalommal minden megnyilvánulásuk mögött.... hát reméljük, nem lesz nagy puffanás a dologból!

Osz Apo 2017.09.27. 11:29:31

@sunabajnok: Ostobasagod megdobbent. :D

nautilus123 2017.09.27. 11:29:52

Tényleg valakinek nem jött át, hogy ez irónia? :/

@Pan Modry: egyik legjobb barátnőm nagyon gazdag, de a családja és ő is megdolgozott minden egyes fillérért.
Első ránézésre egyáltalán nem látszik, nagyon egyszerűen öltözik és szerény, kedves is.
Tudatában van annak, hogy ez egy olyan állapot, amiből ki lehet hozni normálisan is a dolgokat, erőltetett csillogtatás, rongyrázás nélkül.

Valaki írta, hogy az említett feleségek kb. felkapaszkodott prolik, tényleg azok viselkednek így, akiknek hirtelen, munka nélkül szakad a jáúlét a nyakukba. Nekem ezekről mindig azok a prosztó csajok jutnak az eszembe, akik megvették a hamisítvány LV táskát, minél több feltűnő monogrammal persze lol, de a vásárolt (ál) márka nevét már nem tudták helyesen kiejteni.
Másik jellemző, az ilyen egyszerű nők azt hiszik minél csillogóbb, annál mutatósabb, eleve fogalmuk nincsen a letisztult minőségről, megragadnak a régi májó csiksz, falubálos énjüknél.

Hácsé77 2017.09.27. 11:37:07

@nautilus123: az ilyen egyszerű nők azt hiszik minél csillogóbb, annál mutatósabb, eleve fogalmuk nincsen a letisztult minőségről, megragadnak a régi májó csiksz, falubálos énjüknél. Szakadok :)

ami szabad 2017.09.27. 11:40:39

Ez van. Kurváknak áll a világ, mert hagyjuk. Összelopott milliárdok keresik a költés lehetőségét, nincs akadály, hogy ilyen cafatokra is menjen lé... A kérdésem pusztán annyi lenne, hogy szabadon hányhatok-e vagy, ez lesz most már az etalon, és ha a lányom esetleg szerelmes lesz, jól lebeszéljem -e egy szerelmi kapcsolatról, mert lúzer ha nem +20 év a korkülönbség, meg néhány nulla a jövedelemben? Ki a fészkest érdekel néhány agyhalott picsa picsogása?

zaphodbeebthe1st 2017.09.27. 11:43:25

Végre bekövetkezett az egyenlőség! A szabolcsi zsákfalu utolsó utcasorában tengődő emberek testi-lelki nyomora, küzdelme a múló fiatalsággal, a be nem teljesülő vágyak miatti kattogás pontosan ugyanolyan mint ezeké a nőké.

biggianni 2017.09.27. 11:46:25

Na ezekre a műanyag szutykokra csak az férfiatlan lúzerek szorulnak rá, akiknek a pénzükön kívül már semmi
nem működik! Soha nem kellene egy ilyen ribanc, akinek az értelmi/érzelmi szintje kb mint egy békáé és a hülye
sznob picsáknak gyártott luxus címkéken kívül semmit nem tudnak értékelni! Több mint 20 éve együtt vagyok a párommal, még soha nem csaltuk meg egymást, nagyon szeretem, mint ahogy a gyönyörű drága gyermekeimet
is és még egy 70 kg-os kedves blöki is bohóckodik az otthonunkba ami csak 87 m2, de soha nem cserélnék ezekkel
az öntelt droidokkal! Szerintem ők a sajnálatra méltóak ráadásul hiába pakolják magukat, szarnak olyat mint egy
vímes doboz!!! Nem láttam a műsort, ki a szart érdekli 3 percet nem szánnák az életemből ezekre a REPEDTSARKÚAKRA..... Pfúj..........

Peetee 2017.09.27. 11:54:06

De jó lett, ez betalált. Megnéztem az első részt, de csalódás volt. Én – kis naív – arra számítottam, hogy olyan nagyasszonyokat fognak bemutatni, akik önerőből érték el a luxusszintet az életben, és erre joggal büszkék. Én kis naív. Ezek kivétel nélkül arra voltak képesek, hogy a megfelelő kukit torokra vették. Nem vicc, de a fél ország által utált Rubint Réka ezek között elvész, messze a legnormálisabb közöttük. Katasztrófa a műsor, és igen, pontosan az a baj vele, hogy a mai tizenéves korosztályt ugyanúgy félrevezeti, mint az Éjjel-nappal BUD.

Peetee 2017.09.27. 11:55:01

Jó lett, ez betalált. Megnéztem az első részt, de csalódás volt. Én – kis naív – arra számítottam, hogy olyan nagyasszonyokat fognak bemutatni, akik önerőből érték el a luxusszintet az életben, és erre joggal büszkék. Én kis naív. Ezek kivétel nélkül arra voltak képesek, hogy a megfelelő kukit torokra vették. Nem vicc, de a fél ország által utált Rubint Réka ezek között elvész, messze a legnormálisabb közöttük. Katasztrófa a műsor, és igen, pontosan az a baj vele, hogy a mai tizenéves korosztályt ugyanúgy félrevezeti, mint az Éjjel-nappal BUD.

KukuxuBucsu 2017.09.27. 12:07:54

Ezen a műsoron max Rubint Réka nyerhet valamit, még mindig nehéz feldolgoznom, hogy be lehet tenni olyan illusztris társaságba, ahol ő a legszimpatikusabb.
Remélem lesz sok sok évad, engem megnyugtat, hogy nincs veszve az ország jövője, ha ezek elkezdenek szaporodni, senki nem állíthat majd meg minket, vagy őket, vagy nem is tudom

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.09.27. 12:20:16

A fenti írás kisemberstílusa piszok jól el lett találva, jól megy a téma boncolgatásához (a kedvenc részem a "jobb éttermekben nem is van fent az étlapon"). A TV-műsort nem láttam, de luxusfeleségekről a következő vicces történet jutott eszembe (annak, aki még nem ismeri):
Pirosra vált a lámpa, ahol egymás mellé vezérel a sors egy Porsche 911 kabriót és egy Trabant 601 limuzint. Idős bácsika tekeri le a Trabant ablakát, majd érdeklődő pillantásokkal méri végig a csodajárgányt, meg a benne ülő hirtelenszőke, szoláriumbarna, kb. 20 éves leányzót. Egyszer csak átszól neki:
-Mondja, kedveském! Honnan telik egy fiatal lánynak ilyen drága autóra? Én 40 évet húztam le a Dunai Vasműben, és csak erre a Trabantra futotta belőle.
-Bácsika! Tudja maga, mi az az orális szex?
-A szopásra gondol, aranyoskám?
-Ne, nem. A szopás a 40 év a Dunai Vasműben...

Tibor Zöld 2017.09.27. 12:23:26

Tűnjön már fel Nektek, hogy ilyen műsorok csak azért vannak, hogy levezessék a felgyülemlett feszültséget, mert van min hőbörögni, meg van kit utálni.
Aki meg több százezret költ egy nyüves táskára, ruhára az annyit is ér. Én nem látok különbséget egy 60 ezres olasz bőrtáska és "Lúí Vüton" között, de tudom, a hiba az én készülékemben van.

FlybyWire 2017.09.27. 12:25:10

@udvaros: A bárban egy elegáns férfi odamegy a cicababához: "Hölgyem, szexelne velem 1 millió dollárért?" - Pici döbbent csend után: "Hááát... igen." - "És 10 dollárért?"- "Fúj, mégis mit képzel maga rólam, ki vagyok én?" - "Hogy kicsoda, azt már tisztáztuk, most már csak az ártárgyalás folyik."
:D

Jossarian 2017.09.27. 13:02:31

Teljes mertekben egyetertek a poszt minden szavaval! :-D

bonsalty 2017.09.27. 13:06:32

Ez a prostitúció konzervatív mázba csomagolva. A teljesítménynélküliséget láthatjuk azt, hogy jellemzően egy idősebb férfi szilikonnal és pénzzel halmozza el a hölgyeket, akiknek egyedüli képessége abból áll, hogy képesek visszaverni a fényt és láthatóak. Tiszteletem a kivételnek...
Mondhatta volna ezt akár Puzsér is és kétségtelen, hogy a savazós stílus most nagyon hiányzik ahhoz, hogy a világ a helyére kerüljön. (Annak ellenére, hogy értettük, a cikk kemény irónia...)

wrstjnethn 2017.09.27. 13:06:47

Én tegnap láttam ezt a műsort (először és utoljára), először nem hittem el, hogy már a "cselekményt" látom, aztán meg azon kezdtem el gondolkodni, hogy mikor pakolják buszba ezeket és hajtanak velük a Dunába. Aztán leesett, hogy ezekkel az üresfejű, lottyadt seggű, gyökkettő agyú bulákkal valaki együtt is él! Úgy értem, mindennap ezt kell bámulnia, élőben!! Hát én bármelyiket a harmadik mondata után addig verném egy lapáttal, amíg mozog. Mondjuk gondolom, a férjeik is hasonló szinten vannak, ha ezt bírják. El is kapcsoltam, de még most is a műsor hatása alatt állok.

Harcinyúl84 2017.09.27. 14:15:42

@Terézágyú: no, azért ezzel vitatkoznék... ott is vagy ezek a magukat menőnek hívő műemberek folynak a médiából, vagy a segélyen élő igazi suttyó parasztok (itt jegyezném meg, hogy nem a önhibájukon kívül segélyen élő emberekkel van a problémám, hanem azokkal, akiknek eszük ágában sincs dolgozni, mert a német állam pumpolja őket). Úgyhogy Németország az igazi bölcsője ezeknek a szenny műsoroknak! (mondom ezt 10 év kinti lét után)

zuhanorepulesss 2017.09.27. 14:22:39

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Most akkor hiába tanulok évek óta klingonul??? Wazze, most szólsz??? jIH mev.

taffer 2017.09.27. 14:48:29

Óvatosan ezzel a stílussal, még lesz valaki, aki komolyan veszi (vagy szándékosan félreértelmezi), mint az egyszeri műsorvezető, ha politikai műsorba kényszerítik: youtu.be/Cj6VD-roNyE?t=107

Ja bocs, már el is késtem...

2017.09.27. 14:52:56

hmm.. szóval a bruttó kb 240nm-es családi házam putri.. jó tudni, erről lemaradtam :)
Azért az külön vicces, hogy 400nm-en hogy a náthás francba fog találkozni a férjurával, bár ha az a cél, hogy inkább ne, akkor a 400 is kevés lesz. :)

Valaki Csak 2017.09.27. 15:41:54

Elolvasva a hozzászólásokat, félelmetes, hogy mennyi ember nem értette az iróniát....Vajon mi a veszélyesebb? A bemutatott luxus élet, vagy a magukat okosnak képzelő hétköznapi emberek, akik még egy mezei iróniát sem értenek? Nekem elkeserítőbb a sok félrement hozzászóló. Tényleg félelmetes az emberi sötétség....

2017.09.27. 15:53:40

@Valaki Csak: az iróniábal semmi gond, de bármelyik kis golddiggert megkérdezheted, mennyire ironizál, mikor szól, hogy az 1-es BMW nem lesz elég :)

Isaac Milo Mendez 2017.09.27. 16:17:49

Hölgyeim! Amíg ugyanolyan büdöset szarnak, mint egy munkás...nos addig kár bármiről is beszélnünk:)

inteligencs elenzeki 2017.09.27. 16:45:01

:))) Akkor én egy putrilakó vagyok ?

F.szomat érdekli, a feleségem ebédre főz valami szutykot, valami lepusztult otthonkában, én este elmegyek a krimóba, oszt osztom az észt a többi szőröstalpúval :)

És irigylem a gazdagokat. :) A zasszony méginkább. :)

tcrex 2017.09.27. 16:50:54

Amíg csorgó nyállal pitiztek az ilyen tervezőasztalon kitalált 10/10es csajoknak és működik a puncimágnes addig teljesen fölösleges moralizálni...én dugnám mindet:)

Haveravera 2017.09.27. 16:55:50

Ami 400m2 fölött van, azt úgy hívják, hogy kupleráj és Te nem a Madam vagy benne, szívem. ;)

Terézágyú 2017.09.27. 17:12:32

@Harcinyúl84:
"no, azért ezzel vitatkoznék... ott is vagy ezek a magukat menőnek hívő műemberek folynak a médiából, vagy a segélyen élő igazi suttyó parasztok"

Igen, de ott van ellenkép is: a normál középosztály tagjai is megjelennek a tévéműsorokban.
Itt nálunk meg nem.

Haveravera 2017.09.27. 17:15:20

@kékmosoly: Én meg egyszer karácsonyra készültem, s mivel karácsonyfát akartam venni, felvettem a legrosszabb kabátomat és egy rossz kesztyűt. Meghoztuk a fát, de még volt idő gyorsan elszaladni a piacra, bevásárolni, nem öltöztem át. Beálltam a sorba a henteshez. Mivel nálam az állat az első, újév első hetéig be akartam spájzolni biztonságosan a macskakaját, azzal kezdtem, hogy kértem 3 kg marhaszívet, mert a macskám azt eszi. A hentes elkezdett gúnyolódva beszólogatni, hogy milyen jó kis menü lesz ebből, de nem nagyon figyeltem, mert nem akartam, hogy kiverje a fejemből, mit akarok még venni. Aztán, amikor elkezdtem sorolni, hogy két db libamáj, stb.,stb., haladtunk a 20.000 Ft felé, feltűnt, hogy a hentes egyre udvariasabb, a végén már a seggemet is kinyalta volna.

Mert a retkes, büdös paraszt így gondolkodik. Akinek csak marhaszívre telik, annak nem elég a nyomora, még a gúnyolódást is hadd hallgassa hozzá..... a szeretet ünnepe előtt.... :(

Haveravera 2017.09.27. 17:20:35

Ami pedig a nyomorgós putrit illeti.... Sok luxusotthont láttam már. De sosem tudtam megérteni, hogy akinek annyi pénze van, mint a pelyva, hogyan tud egy futballpályányi lakást összehozni úgy, hogy nincs benne 10 m2 ami otthonos és kellemes lenne?

Haveravera 2017.09.27. 17:22:05

@Terézágyú: Mondjuk nálunk már nincs középosztály. Elpárolgott.

A-tominator 2017.09.27. 17:29:09

Szép hölgy mindegyikük; bevállalnám akármelyiket. Kár, hogy nem tartozunk egy kasztba, szóval ehet engem az irigység meg a méreg meg a frusztráció. Csak azt tudnám, hogy férjes asszonyokat minek mutogatnak/mutatnak? Mert megkívánni megkívánom, de el nem érhetem őket, szóval ez olyan, mint kitikkadt vándornak az üdítőreklám a sivatag közepén. Az étellel sem lakok úgy jól, ha csak nézhetem, akkor meg mi a fenének az ilyen műsor? De így vagyok az egész bulvármédiával meg az általuk bemutatott nőcskékkel, akiket úgyis más b*szik meg - akkor meg mi közöm nekem hozzájuk?

2017.09.27. 17:41:36

@Pan Modry: részben igazad van. De ismerek én olyan ázsiai orvost, aki havonta hazaviszi egy autó árát, intelligens, Amerikában PhD-zett, viszont van egy pinavirág felesége (na, nem annyira alpárian irritáló, mint az ebben a valóságshowban szereplők), aki már nem is annyira fiatal és csak azzal foglalkozik, hogy éttermekbe jár, utazgat, ruhákra, meg ezoterikus gurukra költ. Igaz, mellette baszogatja a gyerekeiket is, hogy tanuljanak, menjenek elit egyetemre. Akárhogy is nézzük, egy wifestitute (wife+prostitute) ő is. Aki nem azon a szinten él, azt levegőnek nézi. Az a nő, aki a férje mellett dolgozik, az szerinte szerencsétlen, boldogtalan. Itt egy rendes férfi eltartja a nőt.

Csak azt akarom mondani, hogy a legnormálisabb, legintelligensebb férfi is ki van téve annak, hogy egy irritáló pinavirág behálózza. A szakmai elismertség, műveltség nem mindig párosul magánéleti kifinomultsággal vagy igényességgel.
Soros György is beújított valami brazil szappanopera-színésznőt, akivel aztán alpárian veszekedtek, a nő agresszív volt vele.
Vagy Faludy György fiatal, ám nem szimpatikus felesége.
A pina illata és a női mellek a legnagyobb, az élet más területén kiemelkedő férfiakat is gügyögő csecsemőkké változtatják.

inteligencs elenzeki 2017.09.27. 17:43:32

@Haveravera:

"Mert a retkes, büdös paraszt így gondolkodik. Akinek csak marhaszívre telik, annak nem elég a nyomora, még a gúnyolódást is hadd hallgassa hozzá..... a szeretet ünnepe előtt.... :("

Szerintem a hentes egyszerűen csak egy laza fickó volt, te meg a savanyú jóska. És nem a ceh miatt lett veled kedves, hanem mert látta, hogy nem veszed a lapot. (A lepattant ruhádból eredő prekoncepciód (hogy így lenéznek) miatt).

kvadrillio 2017.09.27. 17:47:05

EZEK.....EDDIG SEM HIÁNYOZTAK SENKINEK, EZUTÁN SEM FOGNAK ! :o)))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.27. 17:55:03

@A-tominator: "Mert megkívánni megkívánom, de el nem érhetem őket"
Csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.27. 18:19:21

Régi.

Öreg Wartburg áll a pirosnál, benne egy öreg tatával.
Mellégurul egy tűzpiros Ferrari, egy fiatal szőke picsa benne.
Átkiabál a tata
- Hölgyem, maga mivel kereste erre a pénzt, én negyven évet nyomtam le a kábelgyárban és csak erre a Wartburgra tellett.
- Orális szexxel.
- Az nem a szopás?
- Nem, a negyven év kábelgyár, az a szopás.

Ágnes Kristály 2017.09.27. 18:57:00

@sunabajnok: Pontosan ez a véleményem nekem is

midnight coder 2017.09.27. 19:10:36

Őszintén szólva, nemigen láttam a műsort, ez nem annyira az én világom. De azt erősen kétlem, hogy egy valódi milliomos valódi felesége egy effajta putri valóságshowban szerepelne.

antisocialnetwork 2017.09.27. 19:41:19

@Zed is not dead yet: szomorú, de tényleg nem értik, hogy ez csak irónia.

2017.09.27. 20:30:46

Hihetetlennek tartom, hogy ennek a Fecsó fazonnak pont egy ilyen nő kell. Az agyamat eldobom!! Miért? Hogyan? Mivaaan? Most vagy az van, hogy szegénykém hót hülye, vagy egyszerűen csak mikrópénisze van, vagy valamilyen rejtett kisebbségi komplexusa van, amit a (szerinte) "jó nőnek" hitt (ismétlem hitt) ukrán-román kinézetű 20 ezer forintos panelprostival próbál kompenzálni. Szegénykém, tényleg ennyire nem veszi észre, hogy az ilyen kaliberű nők manapság már inkább vércikinek számítanak? Nemhogy a tenyerén hordozni! Brrrr! Még ha legalább szép lenne, de még csak az sem!!! Milliószor különb, szép, ápolt, okos, művelt, tanult, kedves, bájos szeretere méltó lányt találhatna magának!!! Ennek a csajnak is valszeg az lesz élete főműve, hogy kiszarik magából 3-4 gyereket, amire aztán élete végéig verni fogja a nyálát (és az asztalt) hogy IDE A PÉNZT te szemét állat!

Gour 2017.09.27. 21:02:32

Szerencsétlen csóró csajok nézik ezt a szart a tévében és utána csodálkozunk ha a puncson keresik a szponzort akinek a hátán felkapaszkodhatnak? Ez is pont olyan, csak nagyban és jó házasodásnak hívják felsőtízezrileg. :)

kovacs55 2017.09.27. 21:17:56

@Tibor Zöld: Ha kimesz a kinai piacra szebbet kapsz es kivansagra radobjak a cimket is...

kovacs55 2017.09.27. 21:23:25

Pumped...Pumped farka saját életet él ... Luxusfelesegek... peldakepek egymas utan... egyik musor izgalmasabb a masiknal, itt tart a TV ma......

2017.09.27. 21:47:35

"...mint mondjuk a rakott krumpli, ami jobb éttermekben nem is van fent az étlapon."

Ez a mondat is a műsort próbálja ironizálni, vagy csak nem magyar az anyanyelve a szerzőnek?

A műsor egyébként prolipukkasztó, szánalmas, fájdalmas kórkép a mai magyar társadalom egyik szegmenséről.

hardcoder 2017.09.27. 22:07:32

Kamu az egész. Az egyik csajt ismerem. Kispesten lakik. A metrónál, a bódéban árulta régen a hamburgert.

2017.09.27. 22:16:40

Rájöttem kire hasonlít a pornó szőke nyomifejű! Hetty nénire a váratlan utazasból :D kiköpött hasonmása!!

látjátok feleim szümtükkel 2017.09.27. 22:59:14

@sunabajnok:" A nagybetűs Férfi a Nőt boldoggá akarja tenni,nem pedig eltartani, és néha megpiszkálni ha otthon van."

Tied a pont.;D

látjátok feleim szümtükkel 2017.09.27. 23:09:32

@wrstjnethn: " Hát én bármelyiket a harmadik mondata után addig verném egy lapáttal, amíg mozog. Mondjuk gondolom, a férjeik is hasonló szinten vannak, ha ezt bírják. "

No teccel látni, te meg az asszony ezért nem vagytok kőgazdagok.;D

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.28. 00:09:11

Azért egészen hihetetlen, hogy mennyire kiakasztja egy ilyen műsor a kommentelőket.
1. Könyörgöm, ti mindent elhisztek amit a tévében láttok? Dinoszauruszok, ufók, minden? A bruszvillis már meghalt ezerszer, nem gyanús, hogy esetleg amit láttok, az nem igazi? Haló, ennek a műsornak semmi köze a valósághoz.
Komolyan azt hiszitek, hogy egy komoly mérnökvállalkozó akármi majd ekkora papucsot csinál magából?
2. Miért ne tanulhatnának ebből a kislányok? Pont azt mutatja meg, hogy mekkora idióta picsa valaki, annak ellenére, hogy 800 pár cipője van. Hogy nem az anyagi javaktól lesznek szimpatikusak, boldogok, stb.?
3. Mégis mit kéne néznie embereknek a tévében, mint kikapcsolódás? A saját életét, hogy 8-16 munka, utána bevásárlás, sör, tévé, alvás? Ha ezt akarja látni, akkor a tükörbe néz. Az ilyen műsorok pedig valami mást mutatnak. Ezek- kőgazdagok, Pumped- szép és izmos és fiatal, győzike - sötét mint az éjszaka, Survivorok meg valami szigeten szarakodnak.
4. Az összes ilyen műsor után pozitív érzései vannak a nézők zömének. Na,a hülye győzike megint mit csinált. Na a pumped milyen hülye. Na, én hogy felpofoztam volna a hisztis picsát. A néző megkapja amire vágyik: valakit lenézhet.

A legnagyobb baj, hogy ez a luxusfeleségek ez nagyon mű, és nagyon erőltetett. Egy Paris Hiltonról frankón el tudom képzelni, hogy nem látott még húszdollárost, ezekről nem.

Szabványok 2017.09.28. 00:25:55

Köszönöm, megtudtam, hogy a szusi hal.

HaCS 2017.09.28. 00:36:51

Mit csodálkozunk? A férjek majdnem mindegyike ingatlanos. (Van egy vegyészprofesszor is. :D) A föld ezen fertályán bizony nem számítógépzsenik, vagy hibrid autók fejlesztői lesznek milliárdosok, hanem szimplán akik közel állnak a tűzhöz. Aztán mosdó ----> törölköző.

Apropó. Tudja valaki mi a tököm az az ingatlanfejlesztő? Elsőnek a klímaszerelő jutott eszembe.

rozsomák 2017.09.28. 00:50:20

aztán pinákat látni-e ebben a tévéműsorban vagy az asszonyt kéne sok pénzér erre megkérnem, hogy lássak pinát, na ez itt a kérdés..
Mert ha igen az igen, akkor az asszonynak megmondom, hogy forduljon arrébb befelé, nem vagyok rá kíváncsi.

rozsomák 2017.09.28. 00:57:33

Azt írja, hogy
"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra! "

Hát próbálkoztam mégegyszer az asszonnyal, akkor meg az asszony mondta, hogy hiba történt, másik lyukkal feljebb tessék próbálkozni.
Most mitévő legyek ? Egyik lyuk, másik komment, ez se jó , az se jó...
(Kádár alatt nem volt ilyen gond, csak mióta bevezették ezt az internet.-.et, na azóta ilyen minden lány. Hogy rohadjon meg Bill Gates)

fátum 2017.09.28. 01:00:40

Azt kéne még odatenni zárójelben, hogy melyik hány faszt szopott le, mire fel(?)vergődte magát arra a szintre, ahol a műsorban tengődik. :-)

rozsomák 2017.09.28. 01:37:51

@HaCS:
"Tudja valaki mi a tököm az az ingatlanfejlesztő?"

A fejlesztést, mint olyat tudod-e értelmezni, te mint olyan ?

Na, az ingatlanfejlesztő az az, aki egy ingatlanból másmilyet csinál...

Mondjuk neked van egy halastavad, azt ő abból csinál egy tengert.
Vagy mondjuk van egy tengered és ő abból csinál egy halastavat..

Szóval mind a kettő mást csinál abból, ami neked volt eredetileg, de úgy, hogy ahhoz ezentúl neked közöd sincs, mert eladtad neki azt, amiből csinálta azt, amihez neked közöd se lesz, mivel eladtad neki.

És azért ingatlanfejlesztő, mert olyat mégse írhat a névjegykártyájára senki, hogy "ingatlanvisszafejlesztő",
Nem festene túl jól és - másodszor: mégegyszer mondom - nem festene túl jól.
Amúgy se festene túl jól, akkor minek írja ki, hogy "simán csak korrupcióból élek...mert akkor és ??? És akkor mi van ??? Most mi ezzel a gondod, köcsög ???"

Ilyeneket nem ír ki az ember a névjegykártyájára, nem érted ?

Ennél sokkal egyszerűbb az, hogy" ingatlanfejlesztő"

2017.09.28. 02:29:15

@midnight coder: csak hiszed... ha megnézed, a fele szinésznőcske. Megvan már a pénz és unatkozik, celeb akar most épp lenni, benne akar lenni a "mediákban" :) nézz csak körül külföldön is, nem ez az első eset. Most már látják a faluban is ahonnan jött, hogy neki aztán szalad a szekér

2017.09.28. 02:35:07

@HaCS: nyugi, az ingatlanos, landlord, építési vállalkozó, az a világ minden részén gazdag lesz. Kínától Brazíliáig, Oroszországtól Pakisztánig.
Magyarországon meg nem csak az építési vállalkozókra, hanem az informatikai cégekre is jellemző, hogy azok járnak jól, akik közel állnak a tűzhöz. Ahol stadionokon hízik az oligarcha, ott a kormányzati informatikai tendereken is oligarchák cégei nyernek vagy olyan multik, akik tejeltek valakinek.

Én ismertem egy olyan építési vállalkozót, akinek 8 általános végzettsége volt, de jól osztott vissza valakinek, ezért még a Gyurcsány érában sikeresen szállította a homokot autópályaépítésekhez. Egy teherautóján se volt műszaki vagy környezetvédelmi (akkor még külön volt a kettő). De meghívta a helyi rendőrség minden tagját vadászni, majd egy jó vaddisznópörköltre, a vezetőknek meg jutott boríték is. Ja, a homokot környezetvédelmi területen bányászta. Gyurgyalagok, parti fecskék fészkeit pusztította el ezzel. De akkor is jól tejelt, úgy tudom megúszta nagyobb baj nélkül.
Mondjuk az ő felesége inkább egy amolyan Bangó Margit-féle asszony volt, nem ilyen cicomás pinavirág.

2017.09.28. 02:56:11

@Misfit78: azok a férfiak is, akik szakmai vonalon teljesen értelmesek, műveltek, igényesek, képesek hajmeresztő magánéleti döntéseket hozni.
Ismerek több jogászt, orvost, informatikust, mérnököt, bankárt, vegyészt, biológust, akik mélyen a saját szintjük alatt házasodtak. Mondjuk elvettek egy óvónőt, vagy valami nyelvszakot végzett csajt, aki call centerben dolgozott, vagy magánórákat adott, amivel a hideg vízre valót se kereste meg, majd miután beleült a készbe, elkezdett elpicsásodni. Az a vicc, hogy azoknak a csajoknak még a karosszériája se olyan jó, mint az ebben a valóságshowban szereplőknek, némelyik kifejezetten csúnya, kövér, meg buta.
De a pina náluk van és ők diktálnak. A képzett férfiak, pláne ha mondjuk egy olyan 99%-ban férfiak által művelt területen dolgoznak, mint az informatika, a villamosmérnöki vagy gépészmérnöki pálya, ahol már egyetemen se látnak háromdimenziós nőt, teljesen naivan állnak hozzá a párkereséshez, irányíthatók, boldogok, ha egy közepes külsejű, de buta nő rájuk néz.
Ismerek pilóta-légiutas-kísérő házaspárt, orvos-ápolónő házaspárt, villamosmérnök-munkanélküli tanítónő párt, ügyvéd-masszőrcsaj párt... Egyik helyen se a nő vitte haza a nagy pénzt, a férfi megelégedett azzal, hogy a pája csinos, leszopja, engedi seggbe, még csak háziasnak se kell lennie.
Egy ismerős ügyvédnőnek viszont a férje betanított pék volt, egy másik jogásznőnek meg egy elég bunkó sofőr. De ők mindketten nagyon egyszerű vidéki lányok voltak, gondolom nekik volt egy kisebbségi komplexusuk a képzettebb férfiakkal szemben.

Pop40 2017.09.28. 06:16:29

@Bolshevik:

" Végre hosszú áldozatos munkával sikerült nevetségessé tennünk és leépítenünk az olyan ún. "értékeket", mint a munka, család, vallás, haza, nemzet. "

Nem kellett ahhoz olyan hosszú, áldozatos munka.
Elég, ha végignéz az ember azokon, kik pofáznak napi 24-ben ezekről, a tolvaj Vityán meg a sameszain, a segghülye Rezsibunkón, a kupakos Kósán, Zuckerberg Mészáros elvtárson, stb stb, és egy életre elmegy a kedve mindentől, amire ez a tolvaj horda hivatkozik.

De ha már luxusfeleségekről szól a poszt, a haza meg család meg nemzet fogalmát kitűnően képviselik az olyan fideszes luxuskurvák, mint hörcsögné Timike.

Szóval igen, ezeket a fogalmakat valóban sikerült nevetségessé tennetek. No nem munkával, mert az általad ajnározott slepp olyat nem tud, csak lopni, meg dőzsölni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.28. 06:20:18

@karandash: Sok igazság van abban amit írsz. Nekem két feleségem volt, mindkettő szerzett doktori címmel - nem diplomával gyütt nekik. Gyönyörűek voltak, okosak, de ők akarták hordani a nadrágot. Ja és közel sem voltak olyan jók az ágyban mint a butus libák akik kinyalták a seggemet. Három ilyen butuska nő is volt akivel hosszabb-rövidebb ideig éltem.
Sajnos olyan nőt, aki okos, szép és rendesen leszop, már régen elvitték a legtöbb férfi orra elől.
Azok meg akik az egyetemen nőt nem láttak három dimenzióban - ez tetszik, ezt mától én mondtam :-)) - elveszik az első nőt aki megáll nekik. (Ezt is loptam valakitől)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.28. 06:23:31

@rozsomák: Ebben speciel nem billgétsz a hibás, hanem a hidegháború.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.28. 06:25:22

@HaCS: "Tudja valaki mi a tököm az az ingatlanfejlesztő? Elsőnek a klímaszerelő jutott eszembe." - Mondjuk csőtörés esetén a vízszerelő is szinte ingatlanfejlesztő. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.28. 06:26:44

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Komolyan azt hiszitek, hogy egy komoly mérnökvállalkozó akármi majd ekkora papucsot csinál magából? " - simán. Ha megfelelően szopják a faszt, a legtöbb férfi megpapucsosodik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.09.28. 06:27:55

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "A néző megkapja amire vágyik: valakit lenézhet. " - Ez egy igen okos gondolat.

Shish Yakoo 2017.09.28. 06:52:44

Amikor ezek a nők meghalnak, luisvutton koporsóban temetik el őket egy erre a célra vásárolt magánszigeten?

postumus mumus 2017.09.28. 08:12:24

Én ilyen faszságokat nem nézek. Azt sem tudom miről szól ez a cikk. Azért elolvastam, de már lapoztam. Talán egy csecsszopónak tartalmazott újdonságot.

fillérbaszó vadász 2017.09.28. 08:30:01

@okostojas007: "
"bármelyik kis golddiggert megkérdezheted, mennyire ironizál, mikor szól, hogy az 1-es BMW nem lesz elég :)"

Láttam egy videóban, hogy egy szemrevaló kis huszas csajocska ecsetelte (talán valami szülinapi vagy névnapi ajándékozásról volt szó), hogy "ő nem vágyik sokra" csak egy Iphone 6S-re (videó elkészültekor az volt az iphone csúcsmodelje). Tehát nem vágyik sokra, csak egy alsószinten negyedmillió forrintbe kerülő telefonra :)

2017.09.28. 08:35:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Nekem két feleségem volt, mindkettő szerzett doktori címmel - nem diplomával gyütt nekik."

Azért az, aki szerez egy orvosi, fogorvosi vagy jogász diplomát, azt többre nézem, mint aki egy pedagógia, történelem vagy pszichológia vonalon PhD-t csinál. Meg a munkaerőpiac is picit többre tartja a szakmai doktorátusokat, mint egy akármilyen bőcsész PhD-t.
Aki meg mérnöki területen PhD-zik, az előtt le a kalappal.

alfacharlybravo 2017.09.28. 09:01:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Megvolt a tarifája: a kék szemek egy hatosba kerültek, a feketék tizenöt krajcárba, és mindent pontosankiszámított egy darab papíron, amit odaadott a vendégnek, mint egy számlát. Nagyon szerény közvetítői árai voltak. Az intelligencia nélkülinőkre egy hatost számított felárnak, mert abból indult ki, hogy az ilyen közönséges libák jobban elszórakoztatják az embert, mint egy művelt hölgy.

Minden utcalányt ismert, a feldkurát úr bármikor elmehetettvolna hozzá a szállodába, az éjszaka bármelyik órájában, és csak annyit kellett volna hogy mondjon: „Faustýn úr, szükségem lenne valami nőre”, és ő rögtön lelkiismeretesen megkérdezte volna, hogy szőkére, barnára,alacsonyra, magasra, soványra, kövérre, németre, csehre vagy zsidóra,hajadonra, elváltra vagy férjezettre, intelligens vagy unintelligens nőre van-e szüksége a feldkurát úrnak. Švejk bizalmasan hozzásimult a tábori lelkészhez, átölelte a derekát, s így folytatta:

fillérbaszó vadász 2017.09.28. 09:31:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ""Komolyan azt hiszitek, hogy egy komoly mérnökvállalkozó akármi majd ekkora papucsot csinál magából? " - simán. Ha megfelelően szopják a faszt, a legtöbb férfi megpapucsosodik."

Van egy rokonom 5-6 évvel idősebb. Mikor 10-11 éves voltam ő már javában csajozott. Felnéztem rá, jóképű csávó volt, sokszor jelent meg nagyon jó csajokkal. Folyton nyomta a szöveget, hogy kemény férfinek kell, "meg kell mutatni a csajnak hol a helye, mert nem fog tisztelni", ha valami gondja van a csajnak akkor meg kell mondani, hogy kussoljon szépen. Nagyon nagy kan volt. Most akkora papucs. A felesége, még azt is megmondja neki, hogy miről mit gondoljon. Aztán nem is olyan fullos csaj, inkább közepes kategória, nem is bányarém, de a rokonom 5* jobb csajai szoktak lenni-.

jaegtoer 2017.09.28. 09:41:59

Aki ribi, ribi marad, akárhogy glancolják.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.28. 09:49:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Ha megfelelően szopják a faszt, a legtöbb férfi megpapucsosodik."
Félreértettél. Én arra gondolok, hogy a tévében, nagy nyilvánosság előtt nem csinál ekkora balfaszt magából.

Duplaxiii 2017.09.28. 10:29:58

Ugye ez egy egyszerű és ostoba tévévetélkedő, aminek semmiféle értelme nincs (a pénzszerzések kívűl persze), tehát erre valami társadalmi problémavonalat felépíteni, hát nagy butaság!
De eszembe jutott a Puzsér és a nőmozgalom vezetőjének egyoldalú vitája!
Ott a láthatóan "hátrányos helyzetű" hölgy, gondolom ezért feminista-aktivista, végső "érvként" aztjozta fel Puzsért ellen (miközben kijelentette, Puzsért el kellene távolitani ebből a vitatérből), hogy annyi más dolog van, Puzsér miért nem azzal foglalkozik, miért nem hagyja őket békén?
Most ezt vetem fel: a műsor lényegtelen, a belegondol tartalom meg 1) evolúciós alap; 2) egy társadalmi halmaz bulija!
Miért nem képesek sokan nem beszálni ebbe a vitatérbe? Ami őket nem érdekli, az mások élete, miért gondolják, hogy bősz aktivistaként ezt korlátozni, módosítani, tiltani stb. kell nekik?
Bszki bárki lehet primitíb, buta, ostoba vagy szép, okos és intelligens! És nőknek is joguk van primitív divatpcsáknak lenni, ha nekik ez tetszik?
Mivel ez csak egy marketingalapú kamuvetélkedő, azaz csak a virtuális tér, miért ne mutathatnának önmagukból ostobát csinálót, a pénzért szexelőt, vagy bármit?
És ami az itteni kritikusoknak probléma, az miért ne lehetne a szereplőknek (a szerkesztőknek!!!!) normális?
Miért gondolják a kritikusok, hogy az ő álláspontjuk a helyes..?
Egy újabb kirekesztő vonal? Támad a fészbúk-mozgalom? Valahol felharsant egy kürt és beindult a mozgalom?
Nem értem, miért ne élhetnének az emberek úgy, ahogy nekik jó? Nem tetszik? Nem kell nézni. Én ezt még kádár idején megtanultam, ma nem csak egy csatorna van.

Duplaxiii 2017.09.28. 10:35:14

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Elnézést, de valódi üzletembert, értékes férfit (nőt sem) nem látsz ezekben a műsorokban. A túlélőbaromságban szerinted csak szilikonos ribik és egyenkülsővel bíró, tetovált gym-bajnokok szoktak hajótörést szenvedni?
A bemutatók alapján ott a legbajnokabb bajnok is egy nap alatt pusztulna el egy Amazonas melletti őserdőben!
De neked direkt ezt a fajtát(!!!!!) mutatják, mert ebben van a pénz.
A poszthoz kapcsolódóba meg a ribik és berkikrisztiánok, istenesbencék és más hasonlók jelennek meg, mert egy valódi üzletembert erre soha nem kérnél te sem fel.
A filmekben sem halnak meg valójában a színészek, itt sem valódi szereplőket látsz.
Ne erre építs!!!

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.09.28. 15:34:58

Hahaha, nagyon jó volt, minden szótag egy kincs! :D
Őszintén, mit várjunk néhány gyökér, milkós aranyásótól, mint hogy vécé nincsen csillár nélkül...?
Aki meg ezen képes felhúzni magát, az meg is érdemli. :-)

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.09.28. 15:35:36

Nem, nem történt hiba a komment elküldése során, rögtön meg is jelent szépen, ahogy kell.

látjátok feleim szümtükkel 2017.09.28. 23:34:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Tudja valaki mi a tököm az az ingatlanfejlesztő?"

Persze. Lőrinc barát.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.09.29. 01:40:51

@alfacharlybravo: Hogy folytatta??Ne hagyjál már minket itt a semmi közepén, ember!
:-)))))))

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2017.12.07. 20:04:56

Nagyon is igaza van a poszternek sztem vazz!
süti beállítások módosítása