Viharsarki Kattintós

Magyarországon nincs Valentin-nap!

2016. február 11. 07:47 - Hácsé77

 

Jön az amerikai Valentin-nap. Ezt is a liberóta szingli tanártüntetők generálják. Mikor tanulják már meg végre, hogy Magyarországon nincs Valentin-nap, Magyarországon halottak napja van! Szervezkedik a hazaáruló baloldal, behozta annó ezt az USA ünnepet, hogy a szingliknek kedvezzen, akik csak liberális módón szerelmesek, és juszt se dafke nem akarnak hármat szülni.

Az MSZP ünnepe ez, hogy mindenki vegyen vörös szegfűt egymásnak, erről szól, nem másról. Arra van ez kitalálva, hogy a homokos liberóta szinglik beleszeressenek a menekültekbe, és elárasszák Európát zsidó újszülöttekkel.

Itt a Valentin-nap, a Bálintok szemen köpése ez, Bálintokat taposnak bele a Szent Magyar Földbe, amit nem árusítunk ki külföldieknek, nem, soha, SOHA!

Nem lennék Bálint a hétvégén. Hiába megy el az ember Bálintként ünnepelni, a kocsmák, drága melegbárok és szivárványdiszkók tele lesznek buzeráns Valentinokkal, akik liberáltáncukat lejtik, ami nem más, mint mocskos vonaglás és tanártüntetés a kormány megfeszített, áldozatos munkája ellen.

Ezek hozták be ezt a Valentin-napot, a tudjukkik, már megint ők. A menekültek is azért jöttek ide, hogy ünnepeltessék a Valentin-napot, meg a buzi szingliket, akik ráadásul zsidó filmesek. Miért nem lehet filmet forgatni egy Bálint nevű Magyarról? Miért kell a Valentinokat éltetni még az ajándékiparnak is? Mikor kapnak Magyar, Nemzeti elkötelezettségű szerelmesek egy ünnepet végre?

Itt a Valentin-nap, egészen közel, érezni homokos liberálleheletét a nyakunkon. A Bálintoknak innen üzenem, ne csüggedjetek! Nem az egészségügyet meg az iskolákat kell rendbe tenni. A normális Magyar ember nem beteg, és rég kijárta már a sulit. Ezt a Valentin-napot kéne valahogy szétrobbantani. Sok erős Bálintra van ehhez szükség. És ehhez még az kell, hogy újra bevezessük a sorkatonaságot. Mert mindenki tanulja meg: Magyarországon nincs Valentin-nap! Magyarországon Fegyveres Erők Napja van!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr698381152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.11. 21:35:17

Belömtájn napon szív alakú csokoládét kell ajándékozni, ez ősi magyar szokás.

B.Jones 2016.02.11. 23:54:51

@BircaHang Média: Így van, Trianon után a rohadt Horthy-fasiszták tiltották be, amikor az ország bezárkózott, és a sebeit nyalogatta, ahelyett, hogy minden megmaradt vagyonát is idegen kézre játszotta volna. A szerencsés kimenetelű háború után, a rövid kisgazda haladásellenességet követően a rákosista progresszió próbálta újra meghonosítani eme – már-már elfeledett – ősi ünnepünket, sikertelenül. Hiába, tízmillió fasisztával negyven év sem volt elegendő a szocialista utópia felépítéséhez. Végül a 2002-2010 közötti aranykorig kellett várni, hogy haladó értelmiségünk újra megismertesse a pálinkaivásba feledkezett, bőgatyás, mucsai magyarokkal ősi kultúrájuk méltatlanul elfeledett szeletét. Sajnos a 2010-ben hatalomra jutott retrográd, populista Orbán-rezsim megint üldözi a progressziót, így nem maradt más lehetőségünk, minthogy fröccsöntött műanyag szívecskék – lehetőleg vasárnapi – megvásárlásával álljunk ellen az ordas, Valentin-tagadó eszmék térhódításának. Písz! Lógjon az összes fideszes!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2016.02.12. 07:43:43

Amúgy van, de én is inkább a kitörést meg a Fűhrer szülinapját szoktam megünnepelni, mert mindig vonzottak az idegen kultúrák.
süti beállítások módosítása