Viharsarki Kattintós

A sorozatos regisztráció élménye

2016. január 12. 08:51 - Hácsé77

A túlbonyolított, jó édes anyátokat – szólal meg bennem a hang, amikor sorra jönnek a mindenféle hírlevelek és tájékoztatók. Változtatások, megszűnések, újabb és újabb regisztrálás egy regisztrációs felületre, ahonnan eljutunk egy oldalra, és ott már csak regisztrálnunk kell. Most egy ilyen idegesítően aprólékos, követhetetlenül kusza és hosszú körlevél paródiája következik:

Tisztelt ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2016. február 1.-től az eddig működő Salvier rendszer megszűnik. Helyette a Basder-Ecenomics lép életbe. Kérjük, hogy a Salvieren regisztrált felhasználónévvel és jelszóval jelentkezzen be a rendszerbe, és kérje továbbítását a Basder-Ecenomicsba. A Basder-Ecenomicsba történő másodregisztrációja során létre kell hoznia egy biztonsági pótfiókot is, melynek érvényességi ideje 10 nap.

A biztonsági pótfiókba történő regisztráció elvégzése előtt kérjük, adja meg az utolsó négy hónapban befizetett távszámláinak azonosítókódját, valamint FGT számjelét is. Az FGT számjelet az elektronikus kivonatok harmadik bekezdésében találja, de csak akkor, ha ön már előzetesen regisztrált tag volt a 2014. januárjában megszűnt Geddinght rendszerünkben. Amennyiben régebben nem volt regisztrált tag, azt visszamenőleg pótolhatja. Ehhez kell a személyi igazolványa számának utolsó három, a középső, majd az első szám-, illetve betűjele. Ezt követően e-mailben küldünk önnek egy 5 másodpercig érvényes, 20 karakterből álló kódot, ezt kell bemásolnia a megszűnt Geddinght oldal jelszókérő mezőjébe. Ha itt elfogadja a rendszer, akkor hamarosan kap egy visszaigazolást, amelyre nem kell válaszolnia, csak akkor, ha ön támogatja a sorozatos regisztráció élményét.

A Basder-Ecenomics rendszer beindítása után - amennyiben sikeresen elvégezte a fentebb említett könnyített regisztrációkat - máris küldünk önnek egy nyilatkozatot, melyben elfogadja, hogy sütiket használunk, napi hat hírlevelet küldünk önnek, és önszántából részt vesz egy nyereményjátékban, amelyhez a regisztrációs és belépési díjat már előzetesen levontuk a megadott számlájáról. Erről utólag nem kell nyilatkoznia, de ha nem reagál elektronikus formában 14 munkanapon belül, akkor automatikusan visszairányítjuk a hamarosan megszűnő Salvier rendszerünkbe, ahonnan érvénytelenítve lesznek az előzetesen kitöltött regisztrációi, azaz ismételten meg kell adnia az összes adatát, melyet bizalmasan kezelünk.

Ha elfelejtette jelszavát, küldünk önnek egy e-mailt, melyben nyilatkoznia kell wellness-szokásairól, hogy a megfelelő hírleveleket tudjuk a közeljövőben eljuttatni önhöz. Itt nem kell regisztrálnia, de ajánlott.

Figyelem! A regisztrációs szabályzat 2016-os szigorítása miatt a felhasználónevében és a jelszavában egyaránt kötelező lennie %-jelnek, hetes számjegynek, kis, nagy és közepes betűnek. A közepes betű sok régebbi klaviatúrán még sajnos nem elérhető. Kérjük, pótolja egy modern klaviatúra beszerzését, különben felmondjuk az összes meglévő szerződését, és az büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

Tisztelt ügyfelünk! Mi, itt a Slewien-Plulnersnál azon dolgozunk, hogy önnek két kattintással elérhető legyen minden intézendő ügye, és szigorú szabályzatunk az ön adatainak biztonságát szolgálja. Biztonsági tájékoztatólevelünk elolvasása után kérjük, töltse ki az alábbi, ügyfél megelégedettségi kérdőívünket, amely mindössze 35 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltése előtt kérjük, regisztráljon a www.slewien-plulners.com oldalon.

Köszönjük!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr578264058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéLóg 2016.01.12. 22:56:41

Hát ezt én is köszönöm! Szép jóestét és kuncogós álmokat!
Nagy poszt... Feliratkoznék a hírleveletekre egyébként... :-)

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.01.18. 19:43:16

az összes szar beírása után a biztonság kedvéért még lecsekkolják nem vagy -e robot, össze kell adnod 47 db számot, ki kell silabizálnod egy felismerhetetlenségig eltorzított "KAPCSA" lószart, az íméledre érkezett 128 bites biztonsági kódot pedig HTTTTTTPPPPSSS kapcsolaton keresztül be kell diktálnod egy kisméretű borznak
süti beállítások módosítása