Viharsarki Kattintós

A pénteknáci

2015. szeptember 11. 11:26 - Hácsé77

Péntek van, vágod? Nem holmi szar kis kedd, meg fityfasz szerda. Izompéntek van. Odatörlős, nekivágós cucc. Pénteken minden rajságba borul. Hiába van őszies kisköcsög idő, attól még rajkodnak a fán a levelek, mert odalép a péntek.

Eltörölném a picsába az összes búval baszott senkiházi hétköznapot. Pénteket mindenkinek, alapból, adómentesen, orrba felszívva. Nagyon vártam már, megmondom én neked őszintén, komolyba, speciálba. Rohadtul kivoltam. Érted? Nem bírtam létezni. Csütörtökön mán aszittem, hogy valami olyant teszek, ami ez miatt van, hogy nem péntek van, hanem valami más, csicska nap.

Én ilyen naprasszista vagyok, érted. Egy nap az legyen péntek. Ne fekete hétfő. Belenyomnám a fejit annak a hétfő kormos segglyukába, aki kitalálta az első okádék munkanapot. Anyádat riogassad ez miatt.

Régen nem vágtam a pénteket, amikor nem volt zúzás. Most már zúzunk, pörgünk. Kell a péntek, mint állat. Mint gép.

Elmondom, mi van. Full idegbe vagyok már néha, de nehogy már, érted. Vasárnap már rezeg a léc, hogy lecsapok valakit, mert beidegel a csicska naptár, meg a telóm is mutassa, hogy holnap para van. Én esküszöm, hogyha lenne annyi pénzem, dik nyomtatnék magamnak olyant naptárat, hogy péntekpéntekpéntekpéntekpéntekpéntekpéntek. Geci.

Felidegelnek az ilyen szabályok, meg aki nem tolassa neki a bulit. Okoskodnak. Élj a májnak, én inni akarok. És erre kicsikét a péntek meghozza nekem, de ám nagyba kivetítve, lazásba.

Van valami problémád van? Akkor menjél szerdán anyádba. Oszt azt boldogítsad, minket hagyjál legyél oly szíves pénteken élni kicsit, mert olyan rövid az élet, mint az italom a pultnál.

A szombat a kiscsíráké. Mit fesztiválozzak magamnak akkor? Az már eleve buzizza a vasárnapot, összetapadtak, hé.

Péntek. Ez miatt van most jó kedvem. Megcsaplak, csicskahétfő.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr667777774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása