Viharsarki Kattintós

Tippek a kínzó másnaposság eléréséhez

2015. március 31. 00:39 - Hácsé77


Úgy érzi, részeg? Részegnek tetszik lenni? Ugyan, az csak spicc. Tessék rendesen rátölteni!

Sokan csak beképzelik az alkohol hatását, és elmarad az áhított másnaposság. Ne végezzen félmunkát! Basszon be jó normálisan!

Fröccsöt ivott, mást nem? Ez szokott lenni az első általános hiba. Ha csak fröccsöt iszik, bezavar a szóda, nem lesz elég mély hatása az alkoholnak. Másik nagy tévedés, ha valaki hosszúlépést kortyolgat. Így semmiképp se számítson másnap reggel kínzó, szilánkszerű fejfájásra. Még az alapvető szájszárazság is elmarad. Felsorolunk néhány tippet, hogyan érheti el az emlékezetkieséses mámort.

-         Semmiképp se egyen alkoholfogyasztás előtt. Ha lehet, aznap minden főétkezést hagyjon ki. A nagyobb mennyiségű szesz befogadásra nagy gyomorra van szükség, semmi értelme megtölteni mással, ha inni készülünk.

-         Ne feledje, rövid az éjszaka, nincs sok ideje. A töményet célszerű gyorsan, nagy mennyiségben magához vennie. Fél ember ön? Ugye nem. Ha rögtön decivel kéri a pálinkát, konyakot illetve vodkát, máris be tud kapcsolódni egy kocsma sajátos atmoszférájába, megszűnik az úgynevezett „kocsmaidegen” hangulata.

-         A töményhez mindig fogyasszon sört! A fröccs is megteszi, de a sör jobban oldja mind a feszültséget, mind pedig az égetett szeszesitalt a gyomorban. Ha nincs literes korsó az adott italkimérő egységben, akkor kérjen ki rögvest két korsóval. Ne lefetyelje, nyelje ütemesen a folyékony kenyeret.

-         Az első pezsgő rendelésének ideje. Nos, így nincs meghatározva, de jobb minél előbb rárendelni az elfogyasztott italokra egy pezsgőt. Ügyeljünk arra, hogy lehetőleg édes legyen, mert akkor másnap elementáris erejű fejfájással hálálja meg elfogyasztását a hideg palack.

-         Ne hagyjon ki tíz percet sem. A tömény folyamatos fogyasztása ritmust ad az estének, nem jó melléütni, kiesni a körforgásból, rendeljen újabb köröket bátran, ne feledje, ön egy kocsmában van, senki sem fogja megszólni ezért.

-         Megkívánt egy liter vörösbort? Nem? Akkor kezdje el erőltetni. A bor nemes ital, pompás kísérője baráti beszélgetéseknek, vagy magányos elmélkedéseknek is. Ajánlatos nagyobb alkoholtartalmú szériát kirendelni belőle, hiszen minek elaprózni az estét? Nem ezért van itt. A minőséggel most ne törődjön, nem flancolni jött, hanem hathatós eredményt elérni. Válassza a pult alatt található, húszliteres kiszerelésű kannás terméket. Más is azt issza, ön se legyen különc.

Néz, de nem lát? Első lépcsőfok kipipálva. Az asztalba és az önt körülvevő emberekbe kapaszkodva álljon fel, majd keresse meg az önhöz legközelebb tartózkodó félismeretlent. Ha az illetőt Istvánnak hívják, boruljon a nyakába, és mondja neki azt, hogy „Jóska, bazmeg, de kibaszott régen nem találkoztunk, mi van veled, bazmeg”, majd adjon egy nyálas, elkent puszit a kiszemelt áldozatának. A keresztnév eltévesztésével nem marad el a kívánt hatás. Ellöki önt magától? Elfordul öntől? Ilyen könnyen nem rázzák le. Nyomuljon, törtessen. Lehet, hogy az illető a puszikat kevesellte.

Ajánlatos még felkeresni a bambán merengő, lezüllött egykori tanárokat, (postásokat, kéményseprőket stb.) valamint, ha még nincs késő, akkor a kocsma éttermi részében józanul tartózkodó néniket, kisgyerekeket is. Ők mind csakis önre kíváncsiak, higgye el.

Fontos! Ne feledje, hogy ön most bátran kiöntheti a szívét mindenkinek. A csapos vevő a részeg karattyolásra, ez a szakmája, szereti csinálni, beszéljen bátran.

Amit mindenképp meg kell osztani a kocsmában tartózkodókkal: (Nyugalom, másnap csak cafatokban térnek majd vissza az emlékek, de azok mind fájóak lesznek.)

-         Önkielégítési szokásai.

-         Tartozásai felsorolása, rögtönzött kölcsönkéréssel, álsírós könyörgéssel.

-         A zsidók (jobbikosok, fideszesek, komcsik, jehovák stb.) ordenáré szidása, magas hangerővel.

-         Nagynénje sipolyából szivárgó híg, elszíneződött anyag aprólékos ecsetelése.

-         Hitetlenkedjen hosszú percekig, hogy „ne bassz, te tényleg a Kálnyikné Marika testvérének vagy a lánya? Bátyja, aha. Bocs, kicsit hangos a zene.”

-         Vájkáljon bátran áldozatának múltjában. Ma este a kínos dolgokra is simán rákérdezhet (régi börtönbüntetés, családi vagyon elkártyázása, több gépjármű ittasan történő összetörése, tényleges farokméret, stb.). Higgye el, partnere józanabb, mint ön, és nem veszi majd a lapot, garantált a kellemetlen pillanat, de ön ezt akkor, ott nem fogja érezni.

Fontos! A kiszemelt áldozatnak hosszan szorítsa, rázogassa a kezét, és közben bandzsán nézzen el mellette. Ha hölgy a kiszemelt, hajoldozzon percekig, nyákos kézcsókolgatással. Higgye el, mindkettő borzasztóan kellemetlen szituációt eredményez majd.

Elfogyott a pénze? Az utca jobb és bal oldalát virtuálisan összekötve, úgynevezett cikkcakkjárásban térjen haza. Ne felejtsen el megejteni egy bő lére eresztett hugyozást valamelyik utcai lámpa alatt, garantált rendőrcsalogató művelet.

A tízperces távolságban található otthonába 47 perc alatt végre hazaért? Csak semmi kapkodás, még nincs vége. Sötét van, mindenki alszik, bátran töltsön még egy vizespohárba pár decit a dugi töményéből, majd hajtsa le. Számítógép bekapcs, irány a Facebook üzenőfala, lehet folytatni az ordenáré őszinteséget. Gépelés közben sírhat is, úgy az igazi.

Fontos! Ne egyen lefekvés előtt, semmi vitaminkapszula, semmi ásványvíz! Bontson ki inkább egy meleg sört, kortyoljon bele bátran, majd a még tele üveg mellett hajtsa álomra fejét.

Gratulálunk, sikerült legyalulnia szervezetét a nulla alá! Kellemes háromnapos felépülést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr27321274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása