Viharsarki Kattintós

Egy tudós kifesti a lakásodat?

2019. július 03. 09:55 - Hácsé77

65583354_2538621749504283_8130571995558445056_n.jpg

Avagy közélet a kocsmában:

Én komolyan nem értem ezt a hisztit már megint ezekkel a hülye tudósokkal. Mi is az a izé, amibe tömörülnek ezek? Valami Magyar Tudós Alakok, vagy ilyenek. Magyar Tudálékos Akadékoskodók, hát de nem? Tisztára már, érted. Szerintem ezek a beképzelt könyvmolyok azt nem viselik el, hogy a politikusok okosabbak náluk, jobban átlátják globálisan a világ működését, am blokk, globalice kell gondolkodni. Most nem azért, de te mikor használtad utoljára a kovalens kötést? A cipőmet többször kötöm be.

Komolyan, a szorzótáblát esetleg, de már a telefonokon is van számológép. Én a másodfokú egyenlet megoldóképletét se használtam soha, még akkor sem, amikor kérték a suliban, és akkor ezek meg itt tudálékoskodnak a mi pénzünkön, hát ennek vége, és vérig vannak sértve, jönnek Kossuth Lajossal, hogy tőlük kaptak pénzt, meg talán még Petőfitől is. Kamu, Petőfinek alig volt pénze, megint ferdítenek. Meg most a XXI. században mit kell tudóskodni? Minden fent van a neten, ennyike. És akkor ezek kutatnak. Én utánam ne kutakodjon senki okostóni, egyedül a kormánynak engedem, hogy figyeljen, kifizetnek, szoktak jönni ilyen utalványok, engem nem zavar, ha néznek kamerán. De most figyelj, egy ilyen tudós izé, okostojás mikor fogja kifesteni a lakásodat, megjavítani a kocsidat, megszerelni a gázkazánodat? Szülnek ezek gyerekeket? Dehogy szülnek, okoskodnak, tudálékoskodnak a magyarság kárára, közben meg elfogyunk, jó, igaz Magyar emberek. Állítólag az a bajuk, hogy több pénzt kapnak a kormánytól, csak haragszanak a kormányra, mert sikeres az államunk, és hisztiből nem kell a több pénz, és akkor ők az úgynevezett tudósok, hát annyi eszed neked is van, hogy ahonnan pénz jön, azokat tiszteled, nem? Kivétel az unió, azok csak támadnak, meg korlátoznának. Menjenek Brüsszelbe okoskodni, felőlem aztán békiben is hagyhatják ezt a gógyis nemzetet, a józan paraszti ész sokkal fontosabb, mint holmi lexikonok bebiflázása. Ezeknek a paraszti gógyiból meg nem jutott, csak bemagoltak mindenféle bonyolult képleteket, és most meg verik a mellüket. Most jól megkapták.

Könyvben ilyenek, neked: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/humor/koszonom-a-befogadast-viharsarki-kattintos 

Szólj hozzá!

NYARALÁS ELŐTTI LELKESÍTŐ CÍMEK A LAPOKBAN

2019. június 19. 09:41 - Hácsé77

summer-pictures.jpg

Ismét repülőgép-szerencsétlenség a kedvelt útvonalon

Ilyen súlyos betegségeket hozhat haza kedvenc nyaralóhelyéről

Mától még drágább az euró

Egy több évtizede működő utazási iroda is csődbe mehet

Hatnapos sztrájk a Liszt Ferenc repülőtéren

Teljes útzár a reptér felé

Már egyetlen szúnyogcsípéstől is halálos kórt kaphat

Egy hét múlási sebessége munkahelyen és üdüléskor

Amíg ön távol van, így rámolhatják ki az ingatlanát

Bajba kerülhet, ha nem oltatta be magát

Bajba kerülhet, ha beoltatta magát

Mutatjuk, miért vásárolt drága, de semmit érő naptejet

A Facebook törli a profilját, mire hazaér

A Facebook törli a profilját, amint odakintről posztolna

A NAV mindenkire lecsap, aki elutazik

A NAV mindenkire lecsap, aki nem vallja be, hogy elutazik

Ítéletidő a környező országokban, vörös riasztás.

Mire hazaér, ítéletidő Magyarországon, vörös riasztás

Mutatjuk, mi történik önnel, ha külföldön huny el

Cápák özönlenek a sekélyebb öblökbe is

300 közeli nyaralóhely, amit tönkretettek a turisták

 

Még több ilyen egy új könyvben, neked: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/humor/koszonom-a-befogadast-viharsarki-kattintos

Szólj hozzá!

Köszönöm a befogadást! - Jön a Viharsarki Kattintós könyv

2019. május 13. 19:00 - Hácsé77

2019 Ünnepi Könyvhétre (június közepe) megjelenik a Köszönöm a befogadást című Viharsarki Kattintós kötet! Humoreszkek, paródiák, tipizálás, felsorolás, abszurd kisprózák gyűjteménye. Magatartásformák a közösségi oldalakon, közhelyek, giccses megnyilvánulások egy sajátos szemszögből vizsgálva és parodizálva. 

Fülszöveg: 

Hartay Viharsarki Kattintós Csaba csinált egy préselt növénygyűjteményt az emberekből. Ez itt az. Szépen lekaszálta őket a Facebookon, a buszon, a kiskonyhában, wellness-szállodában a bugyborékos izénál, buliban, majálison, tévéképernyő előtt. Aztán lepréselte, beragasztotta, és most itt sorakoznak: ez egyébként irtó büdös, az mérgező, amaz veszélyeztetett. Ezt szívják, azt kenik, emezt meg kéne trágyázni. Mi vagyunk azok. Itatós locsolkodás, felzabálós-pénzemetleevős nyaralás, operettes túldicsérés, szájbaverést provokáló mindent fikázás. És ahogy sorjáznak a preparátumok, valahogy átlapozunk a hallucinogénekre, egyre abszurdabb alakok és történetek visznek, már nem is kislexikonunk van, hanem csattanó maszlagos békebeli kalendáriumunk, amiben volt időjárás, nemzetközi helyzet, aranygaluska és gyermeknevelési tippek is. Viharsarki lapozgatós. Szívesen a beengedést! (Ceglédi Zoltán)

Kedvezményes megrendelésért katt ide: https://tinyurl.hu/qnAi/

Szólj hozzá!

Legyen ön is webbeteg!

2019. március 09. 17:36 - Hácsé77

Gyönyörű reggelre ébredtél, kirobbanóan jó a közérzeted? Vagy azért, ha jobban belegondolsz, nem teljesen tökéletes minden? Mintha egy picit fájna valamid? Most mintha megszédültél volna? Ha jó mélyen megnyomkodod a hasadat, akkor fáj? Ajjaj. Talán mintha a szád íze is más lenne, mint tegnap reggel? Nyugalom, van internet, mindenre kielégítő választ kapsz hamarosan!

Első lépés: Menj be a fürdőszobába, vetkőzz le, és nézd végig a bőrödet. Ha valahol találsz egy apró pörsenést, hasonlítsd össze képkereső segítségével a neten talált fotókkal. Na, ugye. A piros pöttyöcskédből a választott képhez írt diagnózis szerint hamarosan rengeteg lesz az alkarodon, melyek átterjednek majd a tested teljes felületére. Muszáj ilyen komolyan hozzáállnod a problémádhoz, mert utólag majd mindenki azzal vádol, hogy nem tettél meg mindent egészséged érdekében. A baj még nem súlyos, de nem szabad legyinteni rá, mert kezdődő bőrbetegséged mindenképp szívdobogásos aggodalomra adhat okot.

Tovább
Szólj hozzá!

KIFOGÁSOK AZ ÚJABB FOCIBUKTA UTÁN

2018. március 24. 13:44 - Hácsé77

foci.jpeg

Ha mi lettünk volna a másik csapat, akkor mi nyerünk.

Ha a kapu nem ott van, hanem kicsit arrébb, akkor az ellenfélnek minden helyzete mellé megy.

Nekem például egész délelőtt furán fájt a fejem, nem jó ilyen hülye időjárásban focizni.

Nincs mit ezen magyarázkodni, egyszerűen a sokkal gyengébb ellenfélnek óriási szerencséje volt.

Elég rossz időpontban volt a mérkőzés, mert nemrég jöttem haza egy nyaralásból, nagy volt a kontraszt a pályán futkosás meg a tengerparton fekvés között.

Külföldi csapat ellen játszottunk, nem is értettük, mit beszélnek.

Tovább
93 komment

Több luxusfeleséget ennek az országnak!

2017. szeptember 26. 18:25 - Hácsé77

luxus.jpg

Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még nem fogtak meg egy kosárlabda keménységű feltöltött női feneket. Adnak magukra ezek az úrhölgyek, nem engedik elplöttyedni a testüket, igenis feltöltik tartalommal azokat a bőrtasakjaikat, amik lógnának már rég, de ők tetetnek bele olyan anyagot, ami igényessé, széppé varázsolja őket, ad nekik tartást és szexuálisan vonzóvá teszi őket. Már ez is baj egy nővel, hogy tökéletes teste van?

Tovább
116 komment

A legidegesítőbb sofőrtípusok

2017. június 22. 15:59 - Hácsé77

 

  • Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a kormányt, ő valaki, te, a senki, majd kitérsz az ő magasztos útjából.

 

  • Ötvennel lehetne menni, de ő harminccal szarakodik előtted. Huszonöttel. Sietsz. Haladnál. Mindig jönnek szembe, nem tudod megelőzni. Látod, hogy forgatja a fejét, nézelődik, bámészkodik. Végre lefordul, tizenkét perces tökölés után.

 

  • Dúródik a seggedbe. De hosszú kilométereken át. Akkor menjél, bazmeg. De nem megy. Akkor meg? Mit akar? Végre megelőz, menj anyádba felszólítással búcsúzol tőle.

Tovább
84 komment

Ezért nem sikerült lefogynod a nyárra

2017. június 01. 07:33 - Hácsé77

  • Mert még nincs is igazi nyár, majd most kezdem a fogyózást, a jövő héten, úgy huszadika körül.

  • Mert ez izom, nyomkodd csak meg. Puha, de ha megfeszítem, kicsit keményebb.

  • Úszással akarok fogyni, de eddig hideg volt a tó vize. 

  • Mert én egy harcos vagyok, aki mindig éhes. És az ösztöneimet nem tudom kordában tartani!

  • Mit akarsz, hat kilót ledobtam. 143-ról lementem 137-re.

  • Majd most, meg egyébként a szuszogás és az izzadás is fogyaszt.

Tovább
5 komment
süti beállítások módosítása