Viharsarki Kattintós

KIFOGÁSOK AZ ÚJABB FOCIBUKTA UTÁN

2018. március 24. 13:44 - Hácsé77

foci.jpeg

Ha mi lettünk volna a másik csapat, akkor mi nyerünk.

Ha a kapu nem ott van, hanem kicsit arrébb, akkor az ellenfélnek minden helyzete mellé megy.

Nekem például egész délelőtt furán fájt a fejem, nem jó ilyen hülye időjárásban focizni.

Nincs mit ezen magyarázkodni, egyszerűen a sokkal gyengébb ellenfélnek óriási szerencséje volt.

Elég rossz időpontban volt a mérkőzés, mert nemrég jöttem haza egy nyaralásból, nagy volt a kontraszt a pályán futkosás meg a tengerparton fekvés között.

Külföldi csapat ellen játszottunk, nem is értettük, mit beszélnek.

Tovább
93 komment

Több luxusfeleséget ennek az országnak!

2017. szeptember 26. 18:25 - Hácsé77

luxus.jpg

Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még nem fogtak meg egy kosárlabda keménységű feltöltött női feneket. Adnak magukra ezek az úrhölgyek, nem engedik elplöttyedni a testüket, igenis feltöltik tartalommal azokat a bőrtasakjaikat, amik lógnának már rég, de ők tetetnek bele olyan anyagot, ami igényessé, széppé varázsolja őket, ad nekik tartást és szexuálisan vonzóvá teszi őket. Már ez is baj egy nővel, hogy tökéletes teste van?

Tovább
116 komment

A legidegesítőbb sofőrtípusok

2017. június 22. 15:59 - Hácsé77

 

  • Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a kormányt, ő valaki, te, a senki, majd kitérsz az ő magasztos útjából.

 

  • Ötvennel lehetne menni, de ő harminccal szarakodik előtted. Huszonöttel. Sietsz. Haladnál. Mindig jönnek szembe, nem tudod megelőzni. Látod, hogy forgatja a fejét, nézelődik, bámészkodik. Végre lefordul, tizenkét perces tökölés után.

 

  • Dúródik a seggedbe. De hosszú kilométereken át. Akkor menjél, bazmeg. De nem megy. Akkor meg? Mit akar? Végre megelőz, menj anyádba felszólítással búcsúzol tőle.

Tovább
84 komment

Ezért nem sikerült lefogynod a nyárra

2017. június 01. 07:33 - Hácsé77

  • Mert még nincs is igazi nyár, majd most kezdem a fogyózást, a jövő héten, úgy huszadika körül.

  • Mert ez izom, nyomkodd csak meg. Puha, de ha megfeszítem, kicsit keményebb.

  • Úszással akarok fogyni, de eddig hideg volt a tó vize. 

  • Mert én egy harcos vagyok, aki mindig éhes. És az ösztöneimet nem tudom kordában tartani!

  • Mit akarsz, hat kilót ledobtam. 143-ról lementem 137-re.

  • Majd most, meg egyébként a szuszogás és az izzadás is fogyaszt.

Tovább
5 komment

Kezdődhet a hupákolás a szomszédban!

2017. március 18. 10:21 - Hácsé77

Tévedhetetlenül itt a tavasz! Lassan lehet nyírni a füvet hetente kétszer, a szomszédoknak mától kötelező zörögni, nyüszögni, nyihogni, reszelni, kalapálni, dübögni, kattogni, surrogni, herregni, berregni, krahácsolni, kalapácsolni, flexelni, fűrészelni, rotakapát indítgatni, és mindezt ebéd utáni sziesztakor, lehetőleg vasárnap. És persze reggel is, főként olyan reggel, amikor alhatnál nyolcig, kilencig, nem, nem fogsz, hat óra tizenkettőkor kezdődnek a decibelrobbantó tavaszi munkák, te lusta munkakerülő!

Mert vannak olyan házak, amik harminc évig épülnek – azaz ötven év alatt sem épülnek fel, de mi ezt nem érthetjük meg sosem, mert nincsenek vágyaink és céljaink, nem látjuk át úgy a telket, hogy mit hova kéne még építeni, gányolni. Nézd meg a szomszédodat, ő még ma is a házát építi, pedig nyolc éve lakja. És a ház egyre magasodik, egyre ragyog, épül-szépül. A mesterek úgy járnak oda tavasszal, mintha a munkahelyük lenne a szomszéd ingatlan. Mert az is. Mindig van valami. Egy kis meló, egy kis ez-az, tudod, nem nagy ügy, pár kalapálás, flexelés, légkalapálás, betonfeltörés, bontás, toldás és pikk-pakk hat-hét-negyven-nyolcvan nap alatt kész is vagyunk.

Tovább
27 komment

A Viharsarki Kattintós évértékelője

2017. február 11. 08:42 - Hácsé77

TISZTELT HÍVEINK ÉS RAJONGÓINK!

Gigantikus év volt a 2016-os, és még monumentálisabb lesz a 2017-es! Örömmel hirdetjük ki, hogy a Facebookon elértük a százmillió rajongót! Ezt belső, legmegbízhatóbb, független méréseink igazolják. Ha ma lenne a Világ Legjobb Blogja verseny, toronymagasan nyerne a Viharsarki Kattintós. De tegnap is, és holnap is besöpörnénk a győzelmet. Beláthatatlan sikereink önmagukért beszélnek. Képes szóvicceinket milliók lájkolják, rögtön a posztolást követő percekben. Egyes saját forrásaink szerint a Viharsarki Kattintóst övező múlhatatlan nevetéshullám és elégedetten csettintgetés még a Marsról is látszik.

Tovább
Szólj hozzá!

Meg Tisztelt Bennünket a Szovjet Únió Úra!

2017. február 03. 06:53 - Hácsé77

Tegnap itt volt Magyar Országon Putyin. El jött meg tisztelve a mi Elnökünket és a népett hogy, meg látogatta bennünket. Több agályt is fel merült bennem az végett hogy egyesek már is azt kébzelték hogy sipolással és hang zavarral meg hang falak bömböltetéssel majd azt érik el hogy Putyin majd ez végette le mond és majd el megy innen. Hát nem kell messzire mennem hozzá téve hogy tévedtek. Egyet igazuk volt el ment de, amúgy is el ment volna nem a trompitálás véget. Ami szemembe tűnt már röktön amikor ki szált Putyin Elnök Úr a repülőlyéből az az hogy, ő bizony tekintéjes és de viszont Szíjgyártó Péter Külügy Miniszter Úrunk már várta őtet. Készfogások és nagy melegséges mosojok közepedte jutottak el a Mi Miniszter Elnök Úrunkig. Muszály itt meg emlitenem hogy, a Mi Miniszter Elnök Úrunk magasabb a Szovjet Únió Úránál egy legalább néhány pár centire tőlle. Ez minket Kis Magyarokat, el töltött egy falyta bűszkeséggel ez végett.

Tovább
1 komment