Viharsarki Kattintós

Felesleges újévi fogadalmak

2016. január 01. 16:11 - Hácsé77

Bármiféle saját testedre vonatkozó könnyelmű baromság: nem, nem fogsz lefogyni. Ha le is fogysz egy keveset, azt senki nem veszi majd észre. Ha mégis lefogysz valahogyan, akkor biztos beteg vagy, összesúgnak majd a hátad mögött, hogy szarul áll, olyan fejed van, mint egy halálos betegnek.

Izmok fejlesztése: olyan, mint a magazinokban, soha nem leszel. Meg sem közelíted. Sosem lesz kockás a hasad. Kár erőlködnöd. Jó, de a mozgás öröme – mondod. Sosem örülsz neki valójában, a kudarcra emlékeztet, hogy hiába művelsz bármit, egy izomtalan szardarab maradsz. Amit kaphatsz: ízületi fájdalmak, ficam, nem múló izomláz.

Cigi lerakása: az első berúgásnál rá fogsz gyújtani, utána is szívod majd szépen, de megmagyarázod, hogy ez csak pöfékelés, és napi nyolc szál az annyi, mintha nem is cigiznél.

Kevesebb alkohol: ezt csak úgy tudod betartani, ha nincs pénzed, tehát nagyjából be tudod tartani. De nem fogod, mert ilyen szülinap, olyan tejfakasztó. Hogy innentől nem iszol rendesen, rendszeresen, hamarabb megárt az alkalmankénti szesz, és rögtön egy használhatatlan részeg majom leszel, akit mindenki hülyének néz majd a társaságban. Ki is röhögnek.

Jobb ember leszel: nem leszel, mert egy önző köcsög vagy, és az is maradsz, azt sem tudod, hogyan viselkedik egy „jó ember”. Szerinted te már eleve jó ember vagy, és csak egy kicsit kell javítanod magadon. Tévedsz.

Több könyv elolvasása: felejtsd el. Eddig sem olvastál szépirodalmat, ezután sem fogsz. Ha meg is próbálod, nem fogod élvezni. Hat oldal nyűglődés után eldobod xy felkapott mai szerző kötetét. Ha véletlenül tetszik majd, amit olvasol, máris felhívnak, hogy tejfakasztó buli van, és utána már nem veszed elő a könyvet.

Egészséges táplálkozás: két napig bénázol vele otthon, utána apósod körömpörköltet főz bográcsban. Bezabálsz, ennyi volt, nem folytatod.

Több időt töltesz szeretteiddel: az átlagban hétperces rokonlátogatást sikerül elnyújtanod 9 percesre. Egyszer.

Jobban odafigyelsz másokra: ha véletlenül összefuttok, csak magadról beszélsz, a másik egy senki, nem is érdekel a kínja. Ugyanúgy pofátlan hazudozásokkal lemondasz számodra minden érdektelen találkozót. (Hányok, hasmenésem lett, lázam – 39,4.) A személyes kontaktus helyett otthon félismerőseid és kedvenc ellenségeid adatlapjait böngészed a fészbúkon, és gyűlölködsz.

Lefogysz: ezt már mondtad. Nem fog menni. Másnak talán, de neked sosem. Egy kövér tepedelem vagy, mint a szüleid, és az is maradsz.

 

Boldog új évet!

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr588220626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reynard75 2016.01.01. 20:24:39

És a kevesebb internet?!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2016.01.01. 22:24:59

Megfogadtam, hogy nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít. Én márpedig győzni szeretek!

kvadrillio 2016.01.02. 16:57:26

jahhh....vannak ollan elmebajos emberkék, akik addig diétáznak, tornázgatnak, amíg ollan széppé nem válnak mint szegény mMa....donnahhhhh...:O))))))))) TEREMÉSZETESEN KELL ÉLNI, MINDENMT MEGENNI, AMI ÍZLIK ÉS ÉLNI AZ ÉLETET AHJOGY JÓL ESIK ! :)

Köldök_szösz 2016.01.02. 20:27:23

@kvadrillio: Hát nem éppen de ha mégis akkor ilyen alapon nem megyek el dolgozni mert aludni még +2 órát kurvajól esik, esne. És így el is érkeztünk az egyik problémához a sok közül.

Cutofftheirheads 2016.01.11. 10:41:27

Nálam naptárcsúszási hiba miatt az újévi fogadalmak év közben köttetnek és szépen el is felejtődnek.
süti beállítások módosítása