Viharsarki Kattintós

Lehetetlen kérések a Facebook hírfolyamban

2016. november 22. 08:13 - Hácsé77

Sziasztok! Nem megy valaki pénteken Sopronból Záhonyba kocsival? Gyomaendrőd érintésével egy kis csomagot kéne elvinni, köszi előre is, írjatok privátban!

 

Üdv mindenkinek! Szavazzatok légyszi a kislányomra ezen a rajzversenyen! Bregánszky Marietta, 9 éves, megtaláljátok a nevezők között. Rövid regisztráció után tudtok szavazni. Arra kérek mindenkit, hogy az e-mailben kapott kódot másolja be a szavazófelületre, és azzal tud óránként egyszer szavazni Mariettára. A szavazók közt kisorsolnak egy másfél napos wellness hétvégét a göröngyei birkafarmra. Nagyon köszönjük!

 

István, jelezd Katalin számára, hogy ott leszel-e a 127 eseményen, amelyre az elmúlt 6 órában meghívott.

 

Hahóka! Nincs valakinek kölcsön egy hősugárzója, egy mosógépe meg egy kisbusza egy-két hónapra? Puszikkal meghálálom, plíííz!

 

A volt expáromat nem tudom elérni!!!!!! Nem veszi föl a telefont!!! Nincs itt a fészen, de tudom, hogy sokan ismeritek!!!!!! Mondjátok meg neki, hogy NEM CSALTAM MEG!!!!!!!! Zerka Zsuzsi, legalább te segíts, együtt Avonoztatok évekig!!!!

 

Nem tudja valaki, hogyan lehet a QWP-s felületen swkn-kódokkal újraterlizinálni a hatos sávot úgy, hogy ne a kilencest adruktálja? Hiába töltöm fel a derpolizált turbinust, mindig visszadob a CY46-os rendszerbe. Köszike.

 

87 éves vagyok, keresem azokat az általános iskolai osztálytársaimat, akikkel 1876-ban együtt végeztünk a pozsonyi Walberder Jenő Gimnáziumban. Bármilyen segítséget megköszönök.

 

Sziasztok! Íme, végre elkészült az új oldalam: Pauldikné Gárnáti Erzsébet Hímzett Párnahuzatai. Kaphatok egy lájkot, megosztást?

 

Kedves bélmegyeriek! Gyertek el a könyvbemutatómra, most szombaton este hatkor az új verseskötetemből olvasok fel a kultúrházban, melynek címe: Lágy holdfény a bőrödre is van sütve.

 

Sziasztok! SOS olyan francia nyelvtanárt keresek, aki beszél szuhaéliül, és a hatéves kisfiamat februárra fel tudná készíteni középfokú olaszra. SOS!!!

 

NEM TUDGYA VALAKI HOGY DR KOLÁCSIK DOKTORÚR MIKOR RENDEL MERT MOST MIJÉRT NEM! HIÁBA HÍV LYUK A MEG ADOT SZÁMON NEM KABCSOLHATO. NINCS NAGY BAJ CSAK KÖHÖG A FÉRLYEM. HA VALAKI TUD ADNI MÁSIK SZÁMON MEG KŐSZŐNÉM. NEM KÉREK VICES KOMENDEKET!!!

 

Hetedik kerületben élő erős fiú ismerősök! Négy zongorát kéne lehozni a nyolcadikról, és hatot felvinni a tizedikre. A lift szarakodik sajnos :( Most lehet kondizni, írjatok privátban!

 

Sziasztok! Nem tudja valaki, hol lehet szerezni olyan apró műanyag golyókat, amelyeknek a súlya egyenként nem több, mint 5 gramm? 10 grammig oké, de legjobb lenne 5 grammos. Mindössze 60 000 darab kéne. Köszi előre is.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr9611987956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kohana · http://kisviraginitaly.freeblog.hu 2016.11.22. 13:23:53

Sziasztok.
Van egy Anita nevu holgy aki a Rotary reszere szokott Elvinni rucikat tolem de elfelejtettem a nevet:(
Ha magadra ismered kerlek irj megint van egy zsak ferfi ruha.
Kodzonom

kohana · http://kisviraginitaly.freeblog.hu 2016.11.22. 13:28:32

Másik kedvencem az este 10kor beírt:
Sziasztok,
Nem tud valaki holnapra kölcsönadni egy hétszűnyű koponyányimonyók jelmezt 214es méretben?
süti beállítások módosítása