Viharsarki Kattintós

Médiazaj 2015. szeptember

2015. szeptember 01. 17:24 - Hácsé77

Elkezdődött. Összeírják. Hadköteles. Lőni. Feltartóztatni. Régi cikkek keringenek. Álhírrel riogatnak. Valós hír félemlít. Nem engedik tovább a vonatokat. Vonatokat küldenek. Üzentek. Cáfolják. Újabb hullám érkezett. Fotó gyermekekről. Fotó férfiakról. Fotók róluk. Elfoglalása zajlik. Tranzit. Állomás. Ebből baj lesz. Már baj van. Nem értek egyet. Nem értenek egyet. Egyetértés kéne. Ezt kéne megérteni. Meghaltak. Lelkén száradnak. Szomjaznak. Meglátogatta a gyermekeket. Propaganda. Átengedték végre. Lekapcsolták. Határzár. Politikai tőkét kovácsol. Új ellenségkép. Ők küldik ránk. Nincs igazad. Töröllek, ha így vélekedsz. Nem vagy magyar, ha nem így vélekedsz.

Mi lesz ebből. Ez lett belőle. Tessék. Akkor tessék, fogadd be. Majd ha a te kertedben. Majd ha te leszel kitaszított. Ne tudd meg. Tudd csak meg. Kerítés. Milliárdok. Átvágták. Átvágtak minket. Közben lopnak. Levágnák a kezét. Nem akarhatod. Ezt akarod. Lezárták. Kinyitották. Átvizsgálják. Fogadják. Visszaküldenék. Honnan jönnek. Miért jönnek. Küldik őket. Kik küldik őket. Ők küldik őket. Téged kéne elküldeni. Bezzeg. Bezzeg, ha. Uszítás. Hergelés. Leülnek. Megtárgyalják. Kifogásolják. Terelnék. Megállítanák. Nem lehet megállítani. Én tudom, mi megy itt. Mi tudjuk az igazságot. Te nem látod. Vallású. Más vallású. Betegségek. Ugyanolyan emberek. Más emberek. Másság. Azonosság. Meghasonlás. Szabályok betartása. Kezdeményezi. Szorgalmazza. Lassítaná. Gyorsítaná. Megakadályozná. Szöges ellentétek. Szögesdrótok. Alatta. Rongál. Vonul. Mit akar. Mit akarnak. Elfoglalják. Empátia. Undor. Menekül. Érkezik. Tovább. Itt ragad. Ott fekszik. Ott fekszenek. Meddig fekszenek itt. Menjenek. Ne jöjjenek. Még jönnek. Fogadd be. Fogadd el. Vándorlás. Bőrszín. Ez a véleménye. Leszögezte. Kitaszított. Befogadott. Elfogadás. Térfoglalás. Népek. Miféle népek. Ha még egy ilyet kiírsz, töröllek. Megtörlöm az arcod. Adok vizet. Befogadlak. Kitaszítalak. Toloncollak. Tömeg. Mészárlás. Egyezmények. Csak én ne. Csak engem ne. Csak hozzám ne. Csak a kertemben ne. Csak az udvaromba ne. Pályaudvar. Holdudvar. Földudvar. Emberiség. Emberiesség. Oldalán. Ellen. Közöny.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vkatt.blog.hu/api/trackback/id/tr767751464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása